Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Är du ute efter de lägsta hotellpriserna? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kontrollerar över 200 webbplatser åt dig.

“Trevligt och fräscht” 4 av 5 bubblor
Omdöme om Clarion Collection Hotel Norre Park

Bästa priser för 
Ange datum för att hitta de bästa priserna
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 3 sidor till!
Clarion Collection Hotel Norre Park
Rankad som nummer 1 av 12 hotell i Halmstad
Certificate of Excellence
Ljungby
1 omdöme
“Trevligt och fräscht”
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 5 2016

Hotellet var rent och fint. Dock var det väldigt kallt på rummet. Fick låna en värmefläkt son hjälpte bra . Kvällsmaten som ingick i priset var mycket god så även frukosten. Dock var det lite trångt precis där man skulle ta maten.

  • Bodde där i December 2016, reste som ett par
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 4 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack 502ulrikar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie L, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Norre Park, svarade på det här omdömet, för 4 veckor sedan
Hej,
Tack för fint omdöme.
Vi är medvetna om att i detta gamla hus kan vara lite kallt ömsom varmt på rummen detta är något vi jobbar på.
Önskar en God Jul och Gott nytt År
Annelie Lindgren med team
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

251 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    119
    73
    42
    14
    3
Se omdömen för
34
100
14
77
Betygsöversikt
  • Läge
  • Sovkvalitet
  • Rum
    4 av 5 bubblor
  • Service
  • Standard
    4 av 5 bubblor
  • Renlighet
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumstips (5)
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Norska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Halmstad, Sverige
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 21 2016

Trevligt centralt hotell i Halmstad. Läget är perfekt, trevliga rum och en generös kvällsbuffé ingår i priset. Hotellet ligger intill Norre Park - ett stenkast från Storgatan - nära men tyst läge då det inte ligger direkt på någon av promenadgatorna. Kvällsbuffén består av soppa, varmrätt och sallad och är generöst tilltagen. Frukosten saknar inget. Finns något för alla. Rekommenderas!

  • Bodde där i November 2016, reste som ett par
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 4 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 4 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack 436annikaf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie L, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Norre Park, svarade på det här omdömet, november 22 2016
Hej Annika,
Tack för alla dessa stjärnor.
Glädjande att höra att ni gillar våra rum och uppskattar vår kvällsbuffé.
Varmt välkomna tillbaka
Annelie Lindgren med team
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Nivå Skribent
18 omdömen
11 omdömen om hotell
3 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 20 2016 från mobil enhet

Har bott här några gånger och bor här gärna igen, kvällsmat ingår och personalen är måna om sina gäster, maten är helt okey (både frukost och kvällsmat) rummen håller bra standard, gymmet är sparsamt utrustat men det funkar om man inte är fler än 3.

Bodde där i Februari 2016
Till hjälp?
Tack Mikael_Nille_Nilsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie L, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Norre Park, svarade på det här omdömet, för 4 veckor sedan
Hej Mikael,

Tack för att du skriver här på Tripadvisor.
Härligt att höra att du verkar gilla vårt hotel.
Önskar en God Jul och Gott Nytt år
Annelie Lindgren med Team
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Thailand
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 11 2016

Ursköna sängar. Rent och fräscht och bra läge. Mycket tillmötesgående personal som bjöd på ett positivt mottagande, fullgod information, ett leende och ett trevligt samtal. Kommer gärna tillbaka. Rummet kunde vara lite varmare.

  • Bodde där i November 2016, reste i arbetet
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack ulfb48
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Annelie L, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Norre Park, svarade på det här omdömet, november 22 2016
Hej,
Glädjande att läsa din recension.
Härligt att höra att du fått så fint och positivt mottagande.
Hälsningar Annelie Lindgren med team
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Halmstad, Sverige
1 omdöme
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 11 2016

Trevligt ställe, bra sängar, mycket god mat
Tyvärr iskallt pga drag från fönstret, det var inte skönt att duscha på morgonen
Pratade med personal om att vi skulle behöva vila under dagtid, men ingen berättade att renovering pågick

  • Bodde där i November 2016, reste i arbetet
    • 3 av 5 bubblor
      Standard
    • 4 av 5 bubblor
      Läge
    • 3 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 2 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 4 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack 296beritp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Halmstadhotell
1.0 km bort
BEST WESTERN PLUS Grand Hotel
0.9 km bort
Sweden Hotels / Hotel Continental
8.4 km bort
Hotel Tylösand
Hotel Tylösand
Nr 3 av 12 i Halmstad
4.0 av 5 bubblor 348 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.1 km bort
First Hotel Mårtenson
First Hotel Mårtenson
Nr 4 av 12 i Halmstad
3.5 av 5 bubblor 342 omdömen
0.6 km bort
Scandic Hallandia
Scandic Hallandia
Nr 5 av 12 i Halmstad
3.5 av 5 bubblor 294 omdömen
4.1 km bort
Good Morning Halmstad
Good Morning Halmstad
Nr 7 av 12 i Halmstad
3.5 av 5 bubblor 141 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Clarion Collection Hotel Norre Park? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Clarion Collection Hotel Norre Park

Verksamhet: Clarion Collection Hotel Norre Park
Adress: 7 Norra Vaegen, Halmstad 302 32, Sverige
Region: Sverige > Västkusten > Hallands län > Halmstad
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (WiFi) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 12 hotell i Halmstad
Prisklass (per natt): 1 018 kr - 1 705 kr
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Clarion Collection Hotel Norre Park 3.5*
Antal rum: 52
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Nordic Choice Hotels, Expedia, Booking.com, Priceline och Hotels.com så att du tryggt kan boka med Clarion Collection Hotel Norre Park. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt