Anette H
Viken, Skåne Län, Sweden

Anette Holmgren

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 1 dec. 2024
Mårtenson är ett mycket trevligt, stilfullt och samtidigt mysigt - ger en en hemma-hos-känsla - , hotell. Läget är oslagbart! Nära till allt i centrala Halmstad. Mycket välkomnande personal. Och sängarna ska vi inte glömma att nämna... sov som en prinsessa inatt! Tusen tack för en fin vistelse hos er på Hotel Mårtenson! Mvh Anette & Håkan
Datum för vistelsen: december 2024
10.9 km från Hotell Mårtenson
Precis vid stranden
Visa fler hotell i Halmstad
Omdömet skrevs 10 november 2024 från mobil enhet

Hotell Mårtensson har allt man kan begära som hotellgäst med sköna svala och tysta rum och omtänksam personal. Läget är mycket bra om än något svårtillgängligt med bil. Här finns både en bra restaurang, en skön bar samt en lugn och rymlig lounge. Det enda minuset är att websidan inte informerar ordentligt om alla faciliteter; gymet visade sig vara gratis och på websidan hittade jag ingen info om relaxdelen

Rumstips: Glöm inte träningskläder och läs på färdbeskrivningen innan
Datum för vistelsen: november 2024
Tack 982elisabeth
Linda Alm, Ägare på Hotell Mårtenson, svarade på det här omdömetSvarade 12 november 2024

Hej Elisabeth

Tack snälla för fin feedback.
Det uppskattas mycket ska du veta.

Varmt välkommen tillbaka.

Omdömet skrevs 2 oktober 2024 från mobil enhet

Det här hotellet är min favorit i Sverige. Det är ett mysigt, men också elegant hotell där man trivs mycket bra. Det ligger dessutom väldigt centralt i stan. Jag har bott i flera olika rum: de med balkong är de bästa. Maten är utmärkt liksom frukosten som är oerhört läcker med många fina rätter med inslag av det lokala. Gymmet ligger i källaren och är riktigt bra utrustat för att vara ett hotellgym. Sist men inte minst måste jag såklart nämna den mycket trevliga och hjälpsamma personalen!

Datum för vistelsen: oktober 2024
Restyp: Reste ensam
Tack fitzbenedict
Linda Alm, Ägare på Hotell Mårtenson, svarade på det här omdömetSvarade 8 oktober 2024

Hej

Men å vilka fina ord som jag tackar allra ödmjukast för.

Hoppas vi får se dig hos oss snart igen.
Varmt välkommen tillbaka.

Varmaste hälsningar Linda Alm/Hotelldirektör

Omdömet skrevs 8 september 2024 från mobil enhet

Hotellet i sig är utmärkt, fina rum perfekt frukost och nära till många restauranger.
Incheckning sköttes av två personer som delade sina uppgifter mellan entrebaren och incheckning.
Att behöva stå och vänta för att checka in är uselt för ett hotell av Mårtenssons kaliber.
Kvällen var varm, många unga människor i omlopp, bartömning på flera av utskänkningsställen. Kl 03.00 på natten avtog oljudet.
Att då placera ett äldre par rakt över entrén tyder på mycket dåligt omdöme!
Bättring hotell Mårtensson

Rumstips: Att kombinera barförsäljning och incheckning en helg skapar irritation
Datum för vistelsen: september 2024
Tack Ove K

Hej Ove

Tack för din feedback. Det är genom feedback från våra gäster vi vill och kan utvecklas.
Jag kontaktar dig via mejl.

Omdömet skrevs 13 augusti 2024

Vilket trevligt hotell. Trevlig och väldigt serviceminded personal. De såg verkligen till att vi hade det bra. Frukosten kanonbra. Riktigt fin äggröra. Ett trevligt cafe med mycket gott kaffe och gott vin. Fräscht och välstadat rum. Tack!

Datum för vistelsen: augusti 2024
  • Restyp: Reste med vänner
Tack L H
Linda Alm, Ägare på Hotell Mårtenson, svarade på det här omdömetSvarade 20 augusti 2024

Hej

Tack snälla för fin feedback som värmer.

Varmt välkomna tillbaka.

Omdömet skrevs 4 augusti 2024 från mobil enhet

Otroligt trevligt hotell där jag bott tidigare på. Frugan och jag stortrivdes i ett mysigt rum på bottenvåningen. Mycket trevlig personal och en underbar god frukost. Kan rekommendera äggröran och gillar man te så har dom stora temugggar, något jag uppskattar. Besökte även Gretas bar som är ett mysigt ställe på taket. Vi hade med elcyklar så att vi lätt kunde ta oss till stranden Tylesand.

Rumstips: Parkering finns att tillgå två kvarter från hotellet med mycket bra pris 100kr per dygn.
Datum för vistelsen: augusti 2024
Tack Stefan B
Linda Alm, Ägare på Hotell Mårtenson, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2024

Hej Stefan

Tack för din fina feedback som vi uppskattar oerhört mycket.

Vi hoppas att vi får äran att ha Er som gäster snart igen.

Varmaste hälsningar
Linda Alm/Hotelldirektör