Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
162 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-06
Priceline
169 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-06
Boka nu, betala på plats
Trip.com
137 US$
Se erbjudande
eDreams160 US$
FindHotel160 US$
Etrip160 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (66)
Filtrera omdömen
67 resultat
Medlemsbetyg
37
16
5
5
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
37
16
5
5
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
3439 av 67 omdömen
Omdömet skrevs 2 augusti 2021 från mobil enhet

Vi bodde på Mårtensson tre nätter i juli. Ett vackert hotell mitt i stan. Hotellet hade fantastisk personal där gästen var i fokus.
Fräcka rum med god standard. Häftig takbar och blomsteraffär i entrén. Kan varmt rekommenderas.
Vi var två par som njöt av vistelsen.
Alltid kul med ett nytt och fräscht ställe.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack Eva Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Linda Alm, Owner på Hotell Mårtenson, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2021

Hej Eva

Tack snälla för fin feedback som jag blir så oerhört stolt över.
Dt finns inget bättre än när våra kära gäster gillar att leva livet lika mycket som vi gör.

Vänligen Linda Alm/Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2021

Det var vår andra vistelse på supermysiga hotell Mårtenson & vi blev återigen så väl omhändertagna.
Vacker miljö, maten är fantastiskt & jättefin service.

När ni ska boka hotell i Halmstad, ska ni självklart bo på Hotell Mårtenson!

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack lailaaK8711KY
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Linda Alm, Owner på Hotell Mårtenson, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2021

Hej
Tack snälla för fina ord om vårt vackra hotell och fantastiska medarbetare.

Hoppas vi får ses snart igen.

MVH Linda Alm/Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2021

Vi bodde på Mårtensson två nätter i juli. Ett ”nytt” och fräscht hotell med bra läge i stan. Hotellet hade god service och mycket trevlig personal, kunden i fokus.
Fräcka rum med god standard. Vi hade dock problem med stopp i avloppet men det löstes effektivt. Vi fick ett nytt rum.
Bra frukost där alla kan hitta något.
Det finns flera mötesplatser på hotellet, café, bistro, restaurang, gym och takterrass. Tyvärr fick vi aldrig chansen att besöka takterrass, det var flera timmars kö för att komma upp, synd.

Vi återvänder säkert hit igen när vi är i Halmstad.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Wera2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Linda Alm, Owner på Hotell Mårtenson, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2021

Hej Wera

Tack snälla för att du tagit dig tid att skriva ett så fint omdöme om oss.
Tack också för tålamodet med avloppet.

Nästa gång ni besöker oss ska jag fixa en fin plats på taket till Er.
Återigen tack och varmt välkomna tillbaka.

MVH Linda Alm/Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2021

Första frukosten katastrof,folk sprang som yra höns fram å tillbaka,frallor slut, stor del av det varma slut,skivad ost slut endast en rund ost som alla varit å karvat i (inte hygieniskt i covid tider) vanligt kaffe + kaffeautomaten slut!!!!
På rummet saknade vi papperskorg( fick använda en plastpåse) inget skohorn samt ingen helkropps spegel lite svårt att se sig i helfigur vid ombyte i endast en badrumsspegel! Ingen städning alls från Tors-sönd!!!
Restaurangen inget att klaga på väldigt god mat å service +++++
Centralt och bra +++++
Men det räcker nog inte för att vi ska komma tillbaka.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Pizak314
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Linda Alm, Owner på Hotell Mårtenson, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2021

Hej

Tack för ert omdöme med feedback. Det är genom feedback från våra gäster vi vill och kan utvecklas.
Vi tar till oss det ni skrivit och hoppas att vi får möjlighet att visa Er att vi kan så mycket bättre om ni vill ge oss en chans till.

Mejla mig gärna på linda@hotellmartenson.se så att jag får möjlighet att svara Er mer personligt och göra något riktigt trevligt för er nästa gång.

MVH Linda Alm/Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2021

Basala saker som fungerande ventilation/AC är trevligt innan man börjar måla om rummen. Olidligt varmt och unket i rummet, utan att det var särskilt varmt ute (ca 22-23 grader). Korridoren var dock sval och skön så någonstans funkar ventilationen. Fönstret gick att öppna men satt snett så det behövdes två personer för att stänga ordentligt. Läckte mycket ljud från både fönster och korridor, inte vad man förväntar sig av "nyrenoverat". Slotttider för frukosten fungerade sådär och det var fullt med folk, omöjligt att hålla avstånd enligt FHM. Dock god frukost med många alternativ!

Kort och gott, fint hotell rent designmässigt men saknar "minimifunktioner" som svalt och någorlunda tyst rum. Själv väljer jag hellre de senare framför vackra möbler.
Dyraste och sämsta sömnen på vår resa.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack hanneseee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Linda Alm, Owner på Hotell Mårtenson, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2021

Hej

Tack för Er feedback.
Jag är ledsen över att ni inte är nöjda med Er vistelse och hoppas att ni vid något tillfälle får chans att ge Er en bättre vistelse.
Mejla mig gärna på linda@hotellmartenson.se så att jag kan göra något bra för Er.

MVH
Linda Alm/Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen