Björn G

Resa 2

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 31 aug. 2024
Enkel och smidig parkering, frukosten är helt okej. Trevlig personal jag har bott där flera gånger i tjänsten och återkommer gärna.
Resetyp: Reste i arbetet
10.0 km från BEST WESTERN PLUS Grand Hotel
Precis vid stranden
Visa fler hotell i Halmstad
Omdömet skrevs 30 augusti 2024

Ett bra hotell med ett bra läge i närheten av centrum och ett stenkast från Nissan. Upplevde att frukosten var helt OK. Lite rörig då den var spridd över flera rum. Kaffet tog slut. Saknade mina löskokta ägg. Bastun var inte påslagen då jag tänkte ta mig ett bastubad. Personalen var trevlig och jag kan tänka mig att bo där igen.

• Restyp: Reste ensam
Tack Kenth P
Omdömet skrevs 2 augusti 2024

Måhända fick vi uppleva högsäsong och brytpunkt innan renoveringen som verkar vara planerad. Lobbyn som redan är renoverad är väldigt fin.
Vi fick ett lätt bedagat familjerum på översta våningen med ett stort badrum inkl stort badkar vilket hade kunnat upplevas lyxigt. Men det hade nog haft sina glansdagar och rummet luktade instängt (dammigt) när vi kom. Avloppet luktade illa vid dusch. Plus i kanten för att en fläkt fanns tillgänglig och sängen var bekväm.
Både bakom bäddsoffan och i trappen mellan våningsplanen fanns dammråttor, vilket kanske inte bidrog till upplevelsen av städningen.
Att bli väckt av rumsstädningen innan frukosten var också intressant. Eller om sanningen ska fram så väcktes vi först av alla trutar och måsar som höll hov vid 4-snåret. Både fåglar och ljudet från ventilationen på taket gjorde det svårt att sova med öppet fönster.
Frukosten hade ett riktigt bra utbud och var väldigt god. Uppskattade särskilt hemmagjorda granolan som fanns en av morgnarna. Men det saknades tallrikar, kaffe, bestick, äggröra, bröd eller dyl vid olika tillfällen och det kan såklart förklaras av att vi åt vid tidpunkt då många andra också gjorde det. Tidsbokningen verkade inte hjälpa för att jämna ut trycket i matsalen. Och personalen verkade inte hinna torka av bord och plocka i ordning mellan gästerna. Lite stökigt tyvärr. Men att sitta på uteplatsen var trevligt, så vi föredrog det framför matsalen. Och konstaterade att äta tidigare eller senare hade varit smart.

Rumstips: Välj bort översta våningen och boka frukost innan 9 eller efter 10
  • Restyp: Reste med familjen
Tack SandraTA519
Omdömet skrevs 22 juli 2024

Välkomnande och trevlig receptionspersonal, mycket god mat och frukost. Stort plus för parkering på andra sidan gatan.

• Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Jenny L
Sandra Westergren, General Manager på BEST WESTERN PLUS Grand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 23 juli 2024

Hej Jenny,

Tusen tack för en fin recension!
Jag hoppas att vi ses på Grand snart igen.

Omdömet skrevs 13 juli 2024 från mobil enhet

Var där på skaldjursfrossa en onsdag, fantastiskt säger vi alla i sällskapet.Så god vällagad mat,rikligt påfyllt och musslorna var bland de godaste jag någonsin ätit(och jag har ätit många på väldigt många ställen😋)
Fin service ,härlig miljö och trevlig stämning med livemusik.Nära till stationen också om man kommer med tåg.
Vi kommer snart åter!

Rumstips: Är nära både tågstationen och goda parkeringsmöjligheter finns,nära city och nära Prins Bertils stig.
Restyp: Reste med vänner
Tack Petra A

Hej Petra,

Tack för en superhärlig recension, vi är så glada över att ni gillade vår räk och musselfrossa!
Vi hoppas verkligen att vi ses snart igen.

Omdömet skrevs 12 juli 2024

Mycket fräscht hotell.Bodde i nyrenoverat rum.Två fotöljer,vilket är ovanligt.Bästa sängar någonsin.Bott i Jönköping på 4-5 olika hotell.Detta är bäst.Trevlig bar med uteservering.

Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack josaW2389HL

Hej,

Stort tack för din fina recension av oss! Det gläder oss att ni hade det bra hos oss och vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till oss!