Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Höjdpunkter från omdömen
Wow!

Vi hade en helt underbar tur på Fylleån - många skratt och en härlig avkoppling i underbar natur ... läs mer

Omdömet skrevs 22 augusti 2021
302ankib
,
Halmstad, Sverige
från mobil enhet
Magisk

En fantastisk SUP- upplevelse på Fylleån. Bästa var att vägen var lång och kul med hinder. Vi hade ... läs mer

Omdömet skrevs 22 augusti 2021
B2350PPtinah
från mobil enhet
Läs alla 37 omdömen
  
Omdömen (37)
Filtrera omdömen
37 resultat
Medlemsbetyg
31
5
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
31
5
1
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 37 omdömen
Omdömet skrevs 27 juli 2021

Mkt bra o trevligt bemötande. Turen var lång men den vackraste delen var i början. Otroligt magiskt att paddla på ån. Kändes exotiskt. Rekommenderar

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack Ttiiiina2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021 från mobil enhet

Andra gången jag åkte, det är en väldigt fin tur men på en lördag em/kväll gör jag aldrig om det. Många ”raggare” i gummibåtar som druckit och åkte emot oss och skulle skrämmas lite sista halvtimmen, vilket var väldigt obehagligt, framför allt för ungdomarna som var med. Fanns ingen kvar när vi väl kom in på kvällen heller och kollade så allt var ok.

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack 538pernillac
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2021 från mobil enhet

En upplevelse som gav mersmak, en resa på Fylleån men små roliga hinder att ta sig förbi ….kändes lite som att man var i utlandet under vissa delar av ån.❤️

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack jennie_ottosson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2021 från mobil enhet

Den första delen bestod av flera olika hinder att ta sig förbi. Andra delen kunde man lugnt paddla på det spegelblanka vattnet utan problem. Vi hade väldigt roligt under turen.

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack Jennifer K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2021 från mobil enhet

Underbart fin resa när det är lugnt och soligt med flera olika miljöer. Dessutom dök det upp en del utmaningar att ta sig fram vilket blev en extra krydda och risk för lite bad;-)

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack KenLars
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen