Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiska bullar!!”

Feldts bröd och konfekt
Rankad som nr 1 av 1 Bagerier i Halmstad
Restauranginformation
Omdömet skrevs 28 juli 2020

Otroligt goda bullar, härlig stämning och mysigt bageri! Rekommenderar verkligen ett stopp om ni är i Halmstad!

Datum för besöket: juli 2020
Tack Erikaj6867826
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (20)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

37 av 20 omdömen

Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Köpte en kanelbulle, en kardemummabulle och en punchrulle. Godaste bullarna jag smakat. Vi hade turen att få bullar direkt från ugnen. Kön på 10 min var verkligen värt det. Kan verkligen rekommendera Feldts.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Z8684UUcarolinec
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Vi bestämde oss för att besöka detta väldigt omtalade och populära konditori i Halmstad. Vi åt punschrulle, kanelbulle, kardemummabulle och citrontarte. Det smakade bra, men var inte riktigt den fantastiska smaksensation man fått intryck av. Punschrullarna var dock väldigt goda. Kön var förövrigt väldigt lång (30 minuter). För att underlätta borde ägarna hänga upp en synlig meny så kunderna kan bestämma sig innan de står framme vid kassan.

Datum för besöket: juli 2020
Tack davidafsvensson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 mars 2020 från mobil enhet

Jättegott kaffe från Slöinge Rosteri och en fantastisk kanelbulle, superfluffig och saftig! På en mysig bakgata, tyst och bra sol på uteserveringen.

Datum för besöket: mars 2020
Tack Martin0109
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2020

Hantverket är fantastiskt och vi älskade både semlorna och godiset. Detta lilla charmiga kondis är en pärla.

Datum för besöket: mars 2020
Tack Jemparuu
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Feldts bröd och konfekt tittade också på

Halmstad, Hallands län
Halmstad, Hallands län
 

Besökt Feldts bröd och konfekt? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt