Hélène
Taby, Sverige

Semesterlyx

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs för 2 veckor sedan
Tre systrar och en liten hund besökte Halmstad Gårdshotell några dagar i slutet av augusti. Har nog aldrig varit mer nöjd med ett ställe som med detta. Exteriört fem stjärnor ⭐️ !! Interiört - såå sköna sängar i ett stort och rymligt rum med köksdel utrustat med allt man kan behöva! Stort badrum, garderob, skohylla att sitta på i hallen, hatthylla med krokar. Mycket estetiskt tilltalande och inte minst - små detaljer som vi alla tre uppskattade väldigt mycket: ett paket kaffe, ny skotte, disktrasa och -borste och det ”rätta” diskmedlet!! Hylla vid sängen + eluttag för laddning av mobilen! Underbara lakan! OM vi fick önska oss något till nästa gång vi kommer (som vi hoppas kunna göra) skulle det vara extra belysning vid stora sängen för att kunna ligga o läsa. Men så är vi lite till åren och synen försämras som bekant. Det här hotellet får utan vidare fem stjärnor ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ av oss!
Datum för vistelsen: augusti 2024
4.2 km från Halmstad Gårdshotell
Rumsservice
Visa fler hotell i Halmstad
Omdömet skrevs 21 juli 2024

Jag och min vän checkade in en fredag till söndag på gårdshotellet. Det hade blivit strul genom hotels med vårt rum och Johan fixade det kanonfint för att vår vistelse skulle bli bra. Vi hade en helt fantastisk helg här och kan verkligen varmt rekommendera detta boende. Allt var verkligen så trevligt från boendet, personalen, andra boende till att ha nära till natur, strand och centrum. Vill ni få semesterkänsla och känna er avkopplade ska ni hit!!

Datum för vistelsen: juli 2024
Restyp: Reste med vänner
Tack Sabinaste96
Omdömet skrevs 8 juli 2024

Halmstad gårdshotell är som ett fyrstjärnigt hotell men med möjlighet till självhushållning. På gården finns solstolar och olika möblemang. Ägarna sätter igång både grill och pizzaugn. Välstädat och fräscht.
Nära golfbanor och mycket bra service. Fantastiskt ställe! 🌟🌟

Datum för vistelsen: juli 2024
Tack Marie H
Omdömet skrevs 2 juni 2024

Så himla mysigt ställe med fina rum och och jättetrevliga ägare och personal. Stort pluss var pizzaugnen och den stora grillen, samt ett fullstort kök för att kunna laga frukost/lunch/middag. Ska man åka ett större sällskap är detta det perfekta stället att sova/äta/hänga på.

Restyp: Reste med vänner
Tack Anita G
Omdömet skrevs 31 maj 2024 från mobil enhet

Fantastiskt ställe med kombination av fina och fräscha rum samtidigt som hela hotellet hade en mysig gårdskänsla i ett lugnt och fridfullt område.

Jag och min fru gifte oss i Söndrums kyrka, vi och våra familjer bodde på Gårdshotellet under bröllopshelgen vilket hjälpte till att förgyllda hela helgen! Trevlig och familjär personal!

Tack Olof L
Omdömet skrevs 14 maj 2024

Jättefint rum på mysiga Halmstad Gårdshotell.
Kul att få en personlig rundtur med Johan vid incheckningen. Hotellet och gården ger en lantlig känsla med fin uteplats och höns, nästa gång ser vi fram emot att nyttja den fina pizzaugnen! Rekommenderas varmt!

Tack Fredrik L