Anita G
Stockholm, Sverige

Superhärligt ställe

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 2 juni 2024
Så himla mysigt ställe med fina rum och och jättetrevliga ägare och personal. Stort pluss var pizzaugnen och den stora grillen, samt ett fullstort kök för att kunna laga frukost/lunch/middag. Ska man åka ett större sällskap är detta det perfekta stället att sova/äta/hänga på.
Resetyp: Reste med vänner
12.5 km från Halmstad Gårdshotell
Precis vid stranden
Visa fler hotell i Halmstad
Omdömet skrevs 31 maj 2024 från mobil enhet

Fantastiskt ställe med kombination av fina och fräscha rum samtidigt som hela hotellet hade en mysig gårdskänsla i ett lugnt och fridfullt område.

Jag och min fru gifte oss i Söndrums kyrka, vi och våra familjer bodde på Gårdshotellet under bröllopshelgen vilket hjälpte till att förgyllda hela helgen! Trevlig och familjär personal!

Tack Olof L
Omdömet skrevs 14 maj 2024

Jättefint rum på mysiga Halmstad Gårdshotell.
Kul att få en personlig rundtur med Johan vid incheckningen. Hotellet och gården ger en lantlig känsla med fin uteplats och höns, nästa gång ser vi fram emot att nyttja den fina pizzaugnen! Rekommenderas varmt!

Tack Fredrik L
Omdömet skrevs 13 maj 2024

Andra gången jag bodde på Halmstad Gårdshotell och kan verkligen rekommendera. Fräscht, mysigt och fint både ute och inne, hemtrevligt!
Väldigt bekväma sängar och bra med eget kylskåp på rummet. Uppskattade tillgången till det välutrustade köket som också hade en kaffemaskin med gratis och gott (!) kaffe.
Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande av Johan.
Gratis parkering men behöver man åka buss finns busshållplats precis utanför.

Datum för vistelsen: april 2024
  • Restyp: Reste ensam
Tack Mirja L
Omdömet skrevs 5 augusti 2023 från mobil enhet

Mycket trevligt boende med familjär stämning.
Enkelt att parkera bilen, trevligt att det bjuds på kaffe och grillmöjligheter på anläggningen. Hotellet ligger bra till mitt emellan centrum och Tylösand. Vi har trivts jättebra. Hade det funnits diskmaskin på rummet också så hade det varit ännu bättre.

Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack jenso275
Omdömet skrevs 24 maj 2023 från mobil enhet

Fantastiskt ställe!
En oas med grön trädgård och ett litet hönshus!
Det fanns tvättstuga med fritt tvättmedel, grill med grillkol. Flera uteplatser och ett stort gemensamt kök. Det fanns kaffemaskin, te, kryddor, kyl med frysfack till alla rum! Tyst och lugnt även om tuppen gal på morgonen hemtrevligt!
Kommer gärna tillbaka!

Datum för vistelsen: maj 2023