RHOLMO
Helsingborg, Sverige

Charmigt boende i naturskön omgivning!

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 19 juni 2021från mobil enhet
Trevligt bemötande vid bokning och under vistelsen.
Vi möttes av ett charmigt och mycket uppdaterat vandrarhem, gav hotellkänsla. Rummen var trevligt och praktiskt inredda. Praktiskt är ett ord som stämmer in på boendet: Tillgång till gemensamt kök med kaffemaskin mm, tvättmöjligheter, fina grill/mat/fikaplatser i naturskön miljö. Finns möjlighet att ha med hund.
Tips: Lyhört såväl mellan rummen som utifrån så tag med öronproppar.
Här bor vi gärna när vi besöker Halmstad nästa gång.
Datum för vistelsen: maj 2021
Tips för att välja rum: Påminner om öronpropparna:-)
Resetyp: Reste med familjen
12.5 km från Halmstad Gårdshotell
Precis vid stranden
Visa fler hotell i Halmstad
Omdömet skrevs 9 maj 2021 från mobil enhet

Snyggt, rent fräscht! Trevlig värdpar som skapar det där personliga.
Finns faktiskt inget att anmärka på på detta ställe.
Hyr en cykel så tar du dig enkelt till Havet. Rekommenderas verkligen detta ställe.

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack 670nilst
Omdömet skrevs 7 april 2021

En upplevelse utöver det vanliga! Detta hotell som är en blandning mellan vandrarhem och boutiquehotell är nyrenoverat och smakfullt inrett. Rummen är rymliga och trevliga med de faciliteter du behöver och de gemensamma ytorna likaså. Värdparet erbjuder outstanding service och bemötande. Perfekt att du kan vara ute i den stora trädgården när du kommer "hem" från din dagsutflykt. Barnvänligt. Vi kommer garanterat tillbaks!

Tack vikkantm
Omdömet skrevs 16 augusti 2020 från mobil enhet

Var gäster på gårdshotellet en lördag-söndag för att vara med på bröllop i Söndrums kyrka alldeles intill. Vi blev välkomnade av ägaren som visade oss till vårt rum, en stor härlig studio för fyra med möjlighet att laga mat och med egen utgång till uteplats. Otrolig fin miljö, fint rum, härlig stor trädgård, rent, mycket fräscht, vänliga ägare. Gärna kommer ju tillbaka för att tillbringa mer tid och nyttja Gårdshotellets trevliga atmosfär.
Fantastiskt ställe, rekommenderas varmt. Så glada att vårt brudpar valt hotellet till oss m fl.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Tack EvaWindrot
Omdömet skrevs 1 augusti 2020 från mobil enhet

Skönt avslappnat boende med värdskap i världsklass. Gillade den stora utegrillen för egen grillning och socialt umgänge.

Personliga rum i olika storlekar för olika behov. Finns även cyklar att hyra för sköna kvällsbad i havet.

OBS ingen restaurang eller frukost men stort utbud i Halmstad.

Tack JFStockholm
Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Mysigt familjeägt hotell där ägarna hälsade oss välkomna! Hotellrummet var superfint och rent. Snygga tapeter, fina möbler, roliga böcker att bläddra i. Bra förvaring och även kylskåp. Sängarna var ljuvliga och kuddarna puffiga och fräscha. Badrummet kändes nytt!
Bra allmänna utrymmen och gratis parkering. Ute finns en stor grill, hängmattor och utemöbler. Vi köpte färska räkor som vi njöt av på terassen på kvällen. Tvättstuga finns att låna. Dessutom gratis parkering och Wi-Fi som funkar perfekt. Ett höjdarställe som vi gärna besöker igen!

Tack Malinfredrikasofia
Johan Borgstedt, Ägare på Halmstad Gårdshotell, svarade på det här omdömetSvarade 22 juli 2020

Tack! Vi blir så himla stolta och glada när vi får feedback som denna. Det är nästa så att det blir tufft att leva upp till ert fina betyg. Varmt varmt välkomna åter! // Johan och Elin