Susann62

Super

Omdöme om Insense Hotel
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 10 dec. 2020från mobil enhet
Väldigt fint rum och renaste vi sett på länge.
Sköna sängar,vattenkokare,kylskåp.tv
Saknade inget.
Frukostpåsar serverades i kylskåpet nu i coronatider,egen ingång.
Godispåse till hunden ( uppskattat)
Fin dusch och gratis duschprodukter.
Rekomenderas.
Några minuter med bil till havet.
Fanns kaffemaskin i receptionen,lite lektyr mm
Trevlig personal.
7.1 km från Insense Hotel
Rumsservice
Visa fler hotell i Halmstad
Omdömet skrevs 2 november 2020 från mobil enhet

Kan bara varmt rekommendera detta super frächa hotell med eller utan hund. Ett litet mysigt med extra allt på bekvämt avstånd från hav o stad, alla dagar i veckan. Hunden fick en påse m hundgodis. Det fanns kylskåp o vattenkokare, toppen toppen.

Datum för vistelsen: november 2020
Restyp: Reste ensam
Tack betsyKv_num
Omdömet skrevs 18 juli 2020

Mycket trevligt hotell i lantlig miljö. Mycket trevlig personal och de är uppe på kvällen och hjälper till och uppe på morgonen med tuppen

-mycket fina rum
-trevlig personal
-fantastisk miljö

Här skall ni bo!
Jag kommer att återvända

Datum för vistelsen: juli 2020
Tack christianberga
Omdömet skrevs 4 januari 2020 från mobil enhet

Insense Hotell utanför Halmstad är verkligen att rekommendera. Vi hade bokat genom Booking.Com och som vanligt hade dom inte informerat om uppgradering av rummet, men detta löste den underbara personalen, ett så fint välkomnande är man inte van vid, jättefina och välstädade rum där även vatten och snacks ingick, kaffe, the och kakor fanns tillgängligt hela dagen. Vid ett besök omkring Halmstad måste detta hotell besökas, där får man även ha hundar med.

Datum för vistelsen: januari 2020
Tack 365kerstinn
Omdömet skrevs 31 mars 2019 från mobil enhet

Ett hotell med enbart 6 rum. Mittemellan hav och stad på landsbygden. Nära till golfbanor om man är ute efter det. Mycket trevlig personal. De bjöd på wraps på kvällen när vi anlände som var goda. Rummet och duschen var fräscht och trevligt. Låg en gästbok på rummet så man kunde läsa om andras omdömen. Fanns inget negativt bara positivt. Verkar vara omtyckt att man får ta med sig hund.

Datum för vistelsen: mars 2019
Tack 978theresen
Omdömet skrevs 28 januari 2019

Insense Hotel i Onsjö utanför Halmstad, beläget i lantliga omgivningar, är ett mysigt litet småskaligt hotell. Välkomnande och serviceinriktad personal. Kocken suverän med sitt kunnande om mat och dryck, således blev det en superb kvällsmåltid. Rummet som har utsikt mot åkrarna gav god nattlig sömn. Frukosten tillräcklig. Fri parkering. Var där två nätter men skulle gärna vilja vara där ytterligare några nätter och dagar.
Vatten på flaska och tilltugg ingår på rummet. Även en kycklingswrap ingick och det var den godaste wrap som man smakat.
Ett hotell som rekommenderas vid besök i Halland. Återkommer gärna snart igen.

Datum för vistelsen: januari 2019
1  Tack Eje B