Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Föga prisvärd lunch”
Omdöme om Hummër Grill & Bar

Hummër Grill & Bar
Boka bord
2
sön 29/11
20:00
Rankad som nr 19 av 170 Restauranger i Halmstad
Prisklass: 189 US$ - 900 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 31 juli 2020

Mycket medelmåttig burgare med stenhård bacon och snålt med ost. Föga prisvärt. Kompenserades inte på något sätt av servicen. Möjligen kan man i efterhand tycka att den underliga servicen var lite lustig. Gå till Mc Donalds i stället.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Hundraecken
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (149)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 149 omdömen

Omdömet skrevs 27 juli 2020

Vi välkomnades omgående och fick därefter tydliga instruktioner angående placering och genomgång av kvällens meny. Servicen var uppmärksam genom hela måltiden utan att fördenskull bli påträngande, stort plus för det! Vi beställde charkplanka, pepparbiff och oxkind, allt mycket välsmakande och fint upplagt!
Olika konstellationer av sittplatser bidrar till trivsamhet i den mysiga lokalen. Gott om utrymme mellan borden. Hummër är ett bra val av restaurang även en måndagkväll som denna!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 589elisabeta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2020 från mobil enhet

Jag förväntade mig mycket mer av en burgare för 275:-. Det var inget speciellt med den alls. Skulle inte gå dit igen. Men personalen va trevlig.

Datum för besöket: juli 2020
Tack emilnilssoonn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Personal som är totalt ointresserade av sina gäster. Maten som till slut kom in var på sin höjd medioker.

Datum för besöket: juli 2020
Tack erikal84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2020 från mobil enhet

Väldigt trevligt bemötande och fantastisk mat, priset blev ganska högt men klart värt ett besök och kan absolut gå dit igen

Datum för besöket: mars 2020
Tack jockesoft
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hummër Grill & Bar tittade också på

Halmstad, Hallands län
Halmstad, Hallands län
 
Halmstad, Hallands län
Halmstad, Hallands län
 

Besökt Hummër Grill & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt