Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Är du sugen på pizza är det”
Omdöme om Lilla Napoli

Lilla Napoli
Rankad som nr 2 av 89 Restauranger i Falkenberg
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 9 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Är du sugen på pizza är det hit du ska gå! Magiskt goda pizzor med ljuvliga råvaror. Trångt och kan vara svårt att få sittplats så bäst att boka i förväg. Serviceminded trevlig personal- inget att klaga på!

Datum för besöket: februari 2020
Tack 881susannen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (351)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

4347 av 352 omdömen

Omdömet skrevs 1 januari 2020 från mobil enhet

Måste boka bord. Trångt men familjärt. Mycket goda napolitanska pizzor. Finns bara 2 st restauranger av den här kalibern i Sverige. Absolut värt ett besök.

Datum för besöket: juli 2019
Tack evapA1775LW
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 december 2019 från mobil enhet

Här avnjuts äkta Napoleanska pizzor med råvaror av högsta kvalitet. Vi drack rött vin till vilket var fantastiskt gott. Vinflaskorna har ägarna importerat själva från de bästa vingårdarna i Italien.
Avsluta med dessertpizzan, den är ett måste!

Datum för besöket: december 2019
Tack dondon84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 december 2019 från mobil enhet

Liten enkel pizzarestaurang i världsklass. Varje pizza är ett mästerverk med en pizzabotten som inte är som någon annan. Ville och Bess är fantastiska pizzabagare som brinner för sitt hantverk.

Datum för besöket: oktober 2019
1  Tack MillaMollborn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 december 2019 från mobil enhet

Här beställer man antal degar i förväg när man bokar bord och får sedan välja mellan olika pizzor när man kommer. Pizzorna är fantastiskt goda och lite annorlunda. Här finns även efterrättspizza med nutella och glass. Hit går man för maten och inte för miljön, som är väldigt enkel.

Datum för besöket: maj 2019
Tack pinkygirl2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Lilla Napoli tittade också på

Falkenberg, Hallands län
Falkenberg, Hallands län
 
Falkenberg, Hallands län
Falkenberg, Hallands län
 

Besökt Lilla Napoli? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt