Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Nya Pallas Hotel(Falkenberg)(Mycket prisvärt!)
114 US$
96 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
147 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Gits Gard(Falkenberg)
107 US$
96 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Hallands Kustvandrarhem Falkenberg - B&B(Falkenberg)(Mycket prisvärt!)
95 US$
91 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Precis vid stranden
Hotell Vesterhavet(Falkenberg)
107 US$
103 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Bar/lounge
125 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
163 US$
159 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
    Brogard(Falkenberg)
    Booking.com
    Se erbjudande
    TripAdvisor
    Se erbjudande
    Certificate of Excellence
    • Kostnadsfritt wifi
    • Fri parkering
    Omdömen (106)
    Filtrera omdömen
    106 resultat
    Medlemsbetyg
    58
    40
    4
    2
    2
    Resenärstyp
    Tid på året
    SpråkAlla språk
    Fler språk
    58
    40
    4
    2
    2
    Läs vad resenärer säger:
    Filtrera
    Listan uppdateras ...
    510 av 106 omdömen
    Omdömet skrevs 13 april 2018 från mobil enhet

    Som Falkenbergsbo börjar man bli bortskämd med många fina restauranger och Ocean är absolut en av de bästa. Toppklass rakt igenom. Maten gudomlig. Servicen perfekt. Fantastiska viner på glas. Utsikten oslagbar. Vi stortrivs varje gång. Missa inte denna pärla. Rekommenderas.

    Bodde här: april 2018, reste med familjen
    1  Tack LenaGbg
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 26 mars 2018 från mobil enhet

    Trevligt hotell som ligger direkt på stranden. Otrolig utsikt från de mycket rymliga och smakfullt inredda rummen. Bra sängar ger god sömn. Både dusch och badkar i badrummet. Även en fritt tillgänglig bastu i spa-avdelningen på tredje våningen. Mycket god frukost som serveras i restaurangen på havssidan av hotellet.

    Bodde här: mars 2018, reste med vänner
    1  Tack Reine S
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 15 januari 2018

    Vi bodde här för två år sedan och var väldigt nöjda med vistelsen. Denna gång kom vi på en söndag vilket innebar att restaurangen var stängd men det visste vi innan vi bokade. Vi fick ett hörnrum med underbar havsutsikt. Fast det stormade och var kallt utomhus så njöt vi inomhus. Fina möbler, genomtänkt färgsättning och sköna sängar. Frukosten var god och innehöll något för alla smaker. Trevligt bemötande av personalen. Hit kommer vi fler gånger.

    Tips för att välja rum: Rum mot havet är helt underbart.
    • Bodde här: januari 2018, reste som ett par
      • Läge
      • Rum
      • Service
    Tack 235annr
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 25 december 2017

    Stora mysiga rum. Även de rum som inte vetter mot havet är trevliga och luftiga, Underbar restaurang vid havet!
    Mindre relax med jazzucci och bastu. Tyvärr helt utan rutor. Men på det stora hela en mycket bra och trevlig upplevelse.

    • Bodde här: augusti 2017, reste i arbetet
      • Standard
      • Sovkvalitet
      • Service
    Tack Daniel O
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 5 december 2017 från mobil enhet

    Bodde på tredje våning, härlig utsikt över havet! Skön säng i ett stort rum. Kändes lite ödsligt på grund av storleken på rummet. Fina möbler men kunde inredas mysigare. Bra badrum, duschen lite för modern svår att handskas med. Handdukarna alldeles för små för i övrigt lyxig inredning!

    Bodde här: december 2017, reste som ett par
    Tack Beppan49
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    Visa fler omdömen