Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (4 600)
Filtrera omdömen
4 600 resultat
Medlemsbetyg
2 317
1 588
534
122
39
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 317
1 588
534
122
39
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
132137 av 4 600 omdömen
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Mysigt spahotell i fin omgivning nära havet. Härligt att kunna vara i poolerna fram till sent på kvällen och skönt att kunna slappna av i en bädd med öppen spis som sällskap. Återkommer gärna igen i framtiden.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack tissin2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
marielleeri, Service Manager på Falkenberg Strandbad, svarade på det här omdömetSvarade 1 februari 2020

Hej tissin2020,

Tack för dina fina ord om Falkenberg Strandbad!

Jag blir så glad att ni haft det så gott hos oss och njuta av våra fina miljöer med varma pooler och öppna brasor. Underbart!

Varmt välkomna snart igen!
Med Vänliga Hälsningar
Marielle Eriksson - Sevice Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Jag kan verkligen rekommendera Falkenberg strandhotell. Avkopplande och god mat. Jag uppgraderade till havsutsikt, det är en härlig känsla att vakna till den fantastiska vyn. Tycker att det är väldigt prisvärt.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 526lena
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
marielleeri, Service Manager på Falkenberg Strandbad, svarade på det här omdömetSvarade 1 februari 2020

Hej 526lena,

Tack för dina härliga ord om Falkenberg Strandbad!
Vad glad jag blir att ni haft det så fint hos oss och fått njuta ordentligt. Precis sådär som det ska vara!

Jag ser fram emot att välkomna er snart igen!
Med Vänliga Hälsningar
Marielle Eriksson - Sevice Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Bokade en övernattning med min man med 3 rätters och frukostbuffé. Servicen var väldigt bra speciellt i köket och maten var också jättegod! Retreat club delen var perfekt och relaxrummet var precis det man behöver efter ha badat.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack A2190GCsarah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
marielleeri, Service Manager på Falkenberg Strandbad, svarade på det här omdömetSvarade 1 februari 2020

Hej A2190GCsarah,

Tack snälla för dina underbara ord om Falkenberg Strandbad!

Riktigt fin läsning om ert besök hos oss med god middag, frukostbuffé och såklart härliga Retreat Club. En perfekt weekend i januari.

Välkomna tillbaka snart igen
Med Vänliga Hälsningar
Marielle Eriksson - Sevice Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Vi hade en riktigt mysig helg där vi blev ordentligt bortskämda av trevlig person, god mat och avkopplande spa! Ivory-ritualen var en skön genomgång för kroppen med flera olika behandlingar från topp till tå!

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack bergsten69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BobbyW1225, Service Manager på Falkenberg Strandbad, svarade på det här omdömetSvarade 5 februari 2020

Hej bergsten69,

Wow, tack för din återkoppling till oss! Nu blir vi väldigt glada och stolta!

Hoppas du snart kommer tillbaka till oss!

Bästa hälsningar

Bobby Wallén

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Avkopplande med väldigt god mat och service. Underbar spa ritual med många olika moment. Varma poler utomhus och inne. Perfekt utsikt från balkongen mot havet och stranden. En solig sommardag skulle ha lyft upplevelse ett par nivåer .

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Traveler281641
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
marielleeri, Service Manager på Falkenberg Strandbad, svarade på det här omdömetSvarade 1 februari 2020

Hej Traveler281641,

Tack för dina fina ord om Falkenberg Strandbad!

Så gott att ni njutit av middag, Ivory-ritual och övernattning hos oss en dag i januari. Närheten till havet kan man aldrig klaga på minsann. ✨

Ni är hjärtligt välkomna tillbaka på nytt - kanske till sommaren för att uppleva sommarstaden Falkenberg i sin helhet?
Med Vänliga Hälsningar
Marielle Eriksson - Sevice Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen