Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Nya Pallas Hotel(Falkenberg)
Kostnadsfri avbokning till den 03/08
Boka nu, betala på plats
190 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hagbards By(Slöinge)
Kostnadsfri avbokning till den 28/07
135 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
Boka nu, betala på plats
184 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Gits Gard(Falkenberg)
Kostnadsfri avbokning till den 04/08
Boka nu, betala på plats
133 US$
111 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Kostnadsfri avbokning till den 01/08
Boka nu, betala på plats
113 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Brogard(Falkenberg)
Kostnadsfri avbokning till den 03/08
Boka nu, betala på plats
101 US$
Booking.com
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
135 US$
Booking.com
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
Boka nu, betala på plats
169 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Ocean Hotel(Falkenberg)
Kostnadsfri avbokning till den 03/08
Boka nu, betala på plats
315 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (3 424)
Filtrera omdömen
3 424 resultat
Medlemsbetyg
1 603
1 273
424
93
31
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 603
1 273
424
93
31
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
152157 av 3 424 omdömen
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

De sätter otroligt värde på gästens upplevelse och vill att man åker därifrån med en positiv känsla!

Härlig miljö, både i spa, hotell och restaurang. Fint och genomtänkt inredning. Som gjort för att komma ner i varv och stressa av.

Ivory upplevelsen på spa är något jag verkligen rekommenderar som extra guldkant på spaupplevelsen.

Fina rum, havsutsikt och veranda med sittmöbler.

Maten är snyggt upplagd och otroligt välsmakande! Dessutom kände jag mig trygg då de hade stenkoll på mina allergier!

Trevlig personal som vet vad service är!

Bodde här: april 2018, reste som ett par
Tack Jaana71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Julio C, Service Manager på Falkenberg Strandbad, svarade på det här omdömetSvarade 2 april 2018

Hej Jaana,

Det var roligt att ha dig tillbaka hos oss!
Vi har blivit duktigare på att kommunicera internt och det är roligt att se att det gick smidigt med med maten denna gång.
Jag hoppas att vi ses igen

Med vänlig hälsning,
Julio Chang
Service Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 mars 2018

Kan varmt rekommenderas! Speciellt nu efter att utbyggnaden och utebadet har tillkommit! Läget är också perfekt! Mitt på stranden och nära ex Ullared! Möjlighet till att nyttja spadelen till 14 på avresedagen gör att man verkligen får valuta för pengarna! Lunchen där var alldeles perfekt! Längtar redan tillbaka!

  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack skillermo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Julio C, Service Manager på Falkenberg Strandbad, svarade på det här omdömetSvarade 2 april 2018

Hej Linda,

Tack för en toppen recension!
Hoppas vi ses redan till sommaren

Med vänlig hälsning,
Julio Chang
Service Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 mars 2018

Fantastiskt helhetsupplevelse, att kunna slappna av på så många ställen inom denna SPA anläggning. Att sedan kunna äta lunch och middag som även var en kulinarisk upplevelse. Åk dit och upplev vi kommer att göra om det

  • Bodde här: mars 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack Anders S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Julio C, Service Manager på Falkenberg Strandbad, svarade på det här omdömetSvarade 31 mars 2018

Hej Anders,

Ni upplever oss på det bästa sättet och vi kunde inte vara gladare att få läsa detta!
Tack så mycket för din fina recension, vi ser fram emot ert nästa besök.

Med vänlig hälsning,
Julio Chang
Service Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 mars 2018

Mysigt ställe med bra mat och sköna sängar . Fina rum finns med balkong ut mot havet . Frukosten mer än god. Bra utbud och vällagade varma rätter. Poolerna rena och fina , dock svår att få plats på relaxbäddarna men lyckas man är bäddarna vid öppna brasan de bästa . Så mysigt.

  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Sonyajacobsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Julio C, Service Manager på Falkenberg Strandbad, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2018

Hej Sonyajacobsson,

Så härligt att allt var till belåtenhet under ert besök. Eftersom ni tyckte om oss så vill jag skulle rekommendera vår kollega i Ystad, de ligger också vid havet och fler goa sängar att relaxa på
Hoppas vi ses igen!

Med vänlig hälsning,
Julio Chang
Service Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 mars 2018

Bra service, trivsamt, det enda va färgen på rummets väggar som jag tyckte va allt för skrikig. Annars var det helt fantastiskt. Tråkigt också att det inte stod bättre information om när utomhus poolen stängde för kvällen så vi missade den biten tyvärr.

  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Donkeltina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Julio C, Service Manager på Falkenberg Strandbad, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2018

Hej Donkeltina,

Jag ska ta din input vidare med spa personalen, annars roligt att du trivdes hos oss!

Med vänlig hälsning,
Julio Chang
Service Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen