Höjdpunkter från omdömen
Trevlig butik med lite av varje

Omdömet skrevs 14 maj 2022

Varberg, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 13 omdömen

Omdömet skrevs 14 maj 2022 från mobil enhet

Finns massor av saker både för fritid, husgeråd, lite kläder mm. En del är billigt, men inte allt. Lite som ett "mini-Ullared", men absolut inte i närheten av deras stora byggnad.

Datum för upplevelsen: maj 2022
1  Tack R9378UFangelikab
Omdömet skrevs 7 mars 2020 från mobil enhet

Fynda är lite annorlunda som affärsidé. Där finns fler intressanta butiker såsom Kullens skoaffär , kök och husgerådsbutik Adde Lundberg och en klädesbutik i samma byggnad.
Fynda har stort utbud av mycket skulle jag säga, De har många snygga mattor och deras utbud på snygga annorlunda lampor är nog med det bästa jag har sett. Mycket inredning som är lite annorlunda att välja bland. Lite nytänk helt enkelt.
När jag är i Falkenberg vill jag alltid besöka Fynda för att bara titta och få inspiration, shoppa något till hemmet eller kanske bara köpa lite sötsaker som de har stort sortiment av.
Kul butik!

Datum för upplevelsen: februari 2020
Tack Lilunk
Omdömet skrevs 10 februari 2020 från mobil enhet

Stort varuhus med massor av varor för.hemmet. Särskilt stor avdelning belysning,godis. Finns även en del.andra butiker samt fik.
Bra med parkering och lätt att hitta.

Datum för upplevelsen: februari 2020
Tack billycbxsix
Omdömet skrevs 19 maj 2019

Vare sig det är en regnig eller solig dag kan det vara värt att besöka Fynda Köpcenter. Här finns allt för alla åldrar och alla behov. Barn såväl som vuxna. Stor parkering och bra priser. Storinköp av familjens förbrukningsvaror rekommenderas.

Datum för upplevelsen: maj 2019
1  Tack CoachHalmstad
Omdömet skrevs 29 januari 2019 från mobil enhet

För oss är detta ett måste varje gång vi är i sommarhuset. Här finns allt mellan från godis till möbler och inredning. Man hittar alltid något att fynda.

Datum för upplevelsen: januari 2019
Tack Jenzag