Höjdpunkter från omdömen
Trevlig butik med lite av varje

Finns massor av saker både för fritid, husgeråd, lite kläder mm. En del är billigt, men inte allt ... läs mer

Omdömet skrevs 14 maj 2022
R9378UFangelikab
från mobil enhet
Rolig shopping

Fynda är lite annorlunda som affärsidé. Där finns fler intressanta butiker såsom Kullens skoaffär ... läs mer

Omdömet skrevs 7 mars 2020
Lilunk
Varberg, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 13 omdömen

Omdömet skrevs 28 juli 2018 från mobil enhet

Rekommenderas!!! Där finner du lite av typ ALLT!
Godisavdelningen är väldigt uppskattad av barnen!
Där finner vi sågottsom allt vi behöver, bara livsmedel som saknas.
Har DU inte varit på Fynda i Falkenberg så besök det!!

Datum för upplevelsen: juni 2018
1  Tack Hanna S
Omdömet skrevs 15 juni 2018

Se alla dåliga omdömen på deras sida på FaceBook.
Undvik! Dem är dåliga att svara på. Ingen reklamation hantering. UNDVIUK!

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Dima L
Joakim W, Ägare på Fynda Kopcenter, svarade på det här omdömetSvarade 9 juli 2018

Hej.
Tråkigt att höra att du har haft en dålig upplevelse hos oss. Vi skulle gärna vilja höra mer varför du är så missnöjd, så att vi kan bli bättre i framtiden.

Kan du inte skicka ett mail till oss och berätta mer? Maila till info@fynda.se och märk mailet med Tripadvisor.

(Vi har såklart en reklammationsavdelning och på Facebook har vi 4.1 stjärnor i genomsnittsbetyg.)

Mvh
Joakim