Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott men dyrt ”
Omdöme om Rådhustorget No:1A

Rådhustorget No:1A
Rankad som nr 25 av 85 Restauranger i Falkenberg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 augusti 2018 från mobil enhet

Väldigt god mat! Vi åt lunch och var nöjda. Den enda nackdelen var att maten serverades på en assiett = väldigt liten portion.. Gick tyvärr fortfarande hungrig därifrån.

Datum för besöket: juli 2018
Tack blommannn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (19)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 19 omdömen

Omdömet skrevs 23 juli 2018 från mobil enhet

Var här på en vardagslunch. Okunning personal som inte verkade ha koll på läget och bemötte inte heller trevligt när det dröjde. Maten var medelmåttig, där burgaren serverades med chips (inte pommes utan chips) och portionerna var ganska små.

Datum för besöket: juli 2018
1  Tack Louise L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2018 från mobil enhet

Väldigt god och vällagad mat! Dock lite små portioner (maten serverades på en assiett) för den hungrige och kanske något för dyrt...

Datum för besöket: juli 2018
Tack blommann
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 maj 2018 från mobil enhet

Inte alldeles lätt när man kommer till ny stad. Vad, hur väljer man.
Ibland chansar man, ibland lyckas man.
Den lilla pärla såg vi aldrig komma, faktiskt.
Ett gott betyg är alltid att ”infödingarna” går dit...
Oerhört trevlig, säljande personal. Kunnig kring menyn, konceptet med komplett meny, utvalda vinet sitter som en smäck.
Kan varmt rekomderas.

Datum för besöket: maj 2018
Tack Errwe_Sweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Trevlig, vällagad och rustik påskmeny. Hamburgarna till barnen var också helt ok. Kommer gärna tillbaka.

Datum för besöket: mars 2018
Tack asemag70
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Rådhustorget No:1A tittade också på

Falkenberg, Hallands län
 
Falkenberg, Hallands län
 
Falkenberg, Hallands län
 

Besökt Rådhustorget No:1A? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt