Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besök 6/10 fredag. Harrys krogshow ”
Omdöme om Harrys

Harrys
Boka bord
2
sön 16/1
20:00
Rankad som nr 15 av 95 Restauranger i Falkenberg
Prisklass: 11 US$ - 40 US$
Beskrivning: Harrys är en genuin svensk bar & restaurangkedja som startade i Falkenberg 1993. Vi står för god och vällagad mat med gästen i centrum.
Restauranginformation
Beskrivning: Harrys är en genuin svensk bar & restaurangkedja som startade i Falkenberg 1993. Vi står för god och vällagad mat med gästen i centrum.
Omdömet skrevs 7 oktober 2017 från mobil enhet

Vi var och besökte Harrys i trevligt sällskap vi fick en supermåltid med suverän personal vilket bemötande
Under måltiden fick vi en underhållning
New York to Los Angeles vilket var en enastående underhållande med en proffsig insats där vi blev slående imponerad av artisternas uppträdande vilken härlig upplevelse
Att lyckas få med 90 talet gäster i olika åldersgrupper där nästintill samtliga dansar och sjunger med artisterna med ett glädjande leende

Åter en eloge till Harrys Falkenberg
mat ,personal,show
Högsta betyg
Tack

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Richard J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (120)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

6569 av 120 omdömen

Omdömet skrevs 3 september 2017

Mysig miljö inne i restaurangen utsikten mot tullbron med ätran som rinner igenom är ju så fin .Vi åt deras goda wienersnitzel som serveras på torsdagar och glas rött till det.Trevlig personal som var väldigt serviceinriktad så vi var jättenöjda med vår kväll

Datum för besöket: augusti 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Solveig S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 september 2017 från mobil enhet

Vi var där en onsdag i augusti, ganska lite folk var det. Vi blev väl bemötta, trevlig personal, maten vi beställde kom in ganska snabbt.Jag beställde en fiskgryta som smakade bra.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack Christina861
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2017

Trevlig och serviceminded personal. Mycket behaglig musik på lagom volym. Maten var däremot inte något speciellt, hamburgaren var okey och fisk- och skaldjurgrytan var god men kunde ha innehållit mer fisk och mindre grönsaker.

Datum för besöket: juli 2017
Tack MojjePolarbear
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2017 från mobil enhet

En lördags kväll med familjen på denna restaurang blev väl rätt okej. Mycket ung och oerfaren personal gjorde att en av våra förrätter missades, detta rättades till proffsigt. Mycket goda varmrätter, hamburgare, ryggbiff, samt en god fisk planka gjorde vår matupplevelse bra. Fin miljö.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack anderssonasa1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Harry H, Ägare på Harrys, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2017

Tack för er recension.
Det var tråkigt att vi missade er förrätt, men härligt att ni är nöjda med hur vi rättade till det.
Våra yngre medarbetare blir bättre och bättre efter en hektisk sommar, så nästa gång ni hälsar på oss är förhoppningsvis alla lite mer erfarna.
Välkommen tillbaka.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Harrys tittade också på

Falkenberg, Hallands län
Falkenberg, Hallands län
 
Falkenberg, Hallands län
Falkenberg, Hallands län
 

Besökt Harrys? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt