Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Värt en liten omväg”

Restaurang Kärranäs
Rankad som nr 5 av 98 Restauranger i Uddevalla
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Åt lunch där för första men inte sista gången. Väldigt trevligt bemötande av kvinnan i kassan. Hon undrade om det var första besöket och förklarade upplägget. Mycket bra! Och så var maten god också.

Datum för besöket: april 2021
Tack smouen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (39)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 39 omdömen

Omdömet skrevs 16 februari 2021 från mobil enhet

Har besökt Kärranäs ett flertal gånger och ätit lunch. Kan verkligen rekommendera restaurangen! Mycket goda rätter, fint upplagt och mycket trevlig personal. Bra anpassat i coronatider gör att vi mer än gärna återkommer!

Datum för besöket: februari 2021
Tack dahnl2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2020 från mobil enhet

Valde restaurangen på grund av att de har husmanskost.
Mycket bra restaurang med stora utrymmen och fräscha lokaler med plats både ute och inne. Två val att göra som man får ta själv av, grönsaksbuffé och smör och bröd, samt kaffe på maten. God mat som rekommenderas varmt.

Datum för besöket: september 2020
Tack lillguden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2020 från mobil enhet

En fisk och en köttbuffé. Måltidsdryck, stor salladsbuffé, mjukt och hårt bröd,kaffe o kaka. 109 kr. Ligger i hamn industriomrpde. Fin modern interiör. Rekommenderas

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 926hansm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2020

God och tilltagen salladsbord, lunchmaten var snyggt upplagd. Många gäster i lokalen, kan bli stökigt som en skolmatsal.

Datum för besöket: mars 2020
    • Standard
    • Service
Tack kallemartin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Kärranäs tittade också på

Uddevalla, Västra Götalands län
Uddevalla, Västra Götalands län
 
Uddevalla, Västra Götalands län
Uddevalla, Västra Götalands län
 

Besökt Restaurang Kärranäs? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt