Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uddevallas bästa lunchrestaurang”

Restaurang Kärranäs
Rankad som nr 5 av 100 Restauranger i Uddevalla
Restauranginformation
Omdömet skrevs 6 mars 2020

God och tilltagen salladsbord, lunchmaten var snyggt upplagd. Många gäster i lokalen, kan bli stökigt som en skolmatsal.

Datum för besöket: mars 2020
    • Standard
    • Service
1  Tack kallemartin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (39)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

59 av 39 omdömen

Omdömet skrevs 29 november 2019 från mobil enhet

Bästa lunchstället i Uddevalla!
Klart värt besväret att ta sig ut till Kärranäs för att luncha. Generös buffé av flera rätter med mycket hög kvalitet.

Datum för besöket: november 2019
1  Tack svanstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 oktober 2019 från mobil enhet

Det var lite svårt att hitta
Men väl framme blev man inte besviken
Maten var jättegod och snyggt upplagd
Hit kommer vi att åka ofta

Datum för besöket: oktober 2019
Tack pellegsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 oktober 2019

Bra mat, bra salladsbuffé och tillbehör som bröd och dricka. Ett par jobbarkompisar åt där nyligen och var väldigt missnöjda vilket förvånade mig? Har inte varit där själv efter detta så jag kan inte bekräfta eller dementera att något hänt med kvalitén?

Datum för besöket: september 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Ragamuffin64
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2019

Hade bokat bord i Graniten.Överraskningslunch för gubben på vår bröllopsdag.De hade dukat så fint med blommor och flagga.Väldigt god fisk,god alkoholfri riesling samt en helt underbar efterrätt. Vi är så nöjda med vårt besök och återkommer snart.

Datum för besöket: augusti 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack BitteBa53
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Kärranäs tittade också på

Uddevalla, Västra Götalands län
Uddevalla, Västra Götalands län
 
Uddevalla, Västra Götalands län
Uddevalla, Västra Götalands län
 

Besökt Restaurang Kärranäs? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt