Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Totalförstört kalvkött!”

Ingen bild tillgänglig
Har du en bild?
Lägg till den.
Coop Restaurangen Torp
Rankad som nr 50 av 96 Restauranger i Uddevalla
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Åt Dagens på Restaurangen. Fanns kolja och kalvstek.
Koljan var utmärkt men hade sällskap av två kokta potatis som hade en tydlig smak av härsket.
Kalvköttet gick inte att äta! Både maken och gäster omkring oss fick lämna det på tallriken! Såg några klaga och de fick då nya skivor-precis lika sega.

Datum för besöket: februari 2020
Tack beritho2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (9)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 9 omdömen

Omdömet skrevs 20 augusti 2018

Man man beställa goda smörgåstårtor m m härifrån, det är nog det bästa med restaurangen. Medelåldern bland restauranggästerna är ganska hög.

Datum för besöket: juni 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Ginger726
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2018

Perfekt ställe att äta på när man är på genomresa eller shoppingtur i köpcentrat. Bra rätter som dagens lunch till ett bra pris, inkluderat i priset är mat, sallad, bröd, dryck och kaffe. Serverar även dagens lunch på helger. Restaurangen har bra öppettider. På helger till 18.00 och veckodagar till 20.00.

Datum för besöket: juli 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 1annchaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2017 från mobil enhet

Var i Uddevalla för ett besök och passade på att äta frukost på Coop. Mycket prisvärd frukost och stort urval.
Kan varmt rekommendera restaurangen,

Datum för besöket: oktober 2017
1  Tack annikabogren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 april 2017 från mobil enhet

Ett bra lunchställe med bra och mycket husmanskost och ett ordinärt salladsbord. Bra lunchpris, men mycket folk vid lunchtid och framför allt Tisdagar då pensionärerna har 5% på Coop.

Datum för besöket: april 2017
Tack 74gunnar74
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Coop Restaurangen Torp tittade också på

Uddevalla, Västra Götalands län
Uddevalla, Västra Götalands län
 
Uddevalla, Västra Götalands län
Uddevalla, Västra Götalands län
 

Besökt Coop Restaurangen Torp? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt