Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Booking.com
ZenHotels.com
157 US$
Se erbjudande
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (374)
Filtrera omdömen
374 resultat
Medlemsbetyg
133
140
64
24
13
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
133
140
64
24
13
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 374 omdömen
Omdömet skrevs 4 juni 2021

Mysigt hotell med hemmakänsla. God fika och kvällsmat som ingår. Det pågår renovering och aircondition håller på att installeras på rummen.Detta kommer underlätta då det sommartid blir väldigt varmt på rummen.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack YogaAnnika
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Rebecca Sparrhammar, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Kung Oscar, svarade på det här omdömetSvarade 15 juni 2021

Hej Annika, tack för senaste besök! Vad roligt att du hade ett bra upplevelse hos oss. AC kommer blir kanon och renovering blir klart inför sommaren. Hoppas vi ses snart igen på Clarion Collection Kung Oscar.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2021

Bra hotell, tycker om att det serveras kvällsmat. Parkering service ingick.. trevligt enkelrum.
Vad mer att säga en att jag alltid använder mig av Nordic chice hotell vid övernattning på hotell. Speciellt då Nordic choice collection.

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack mariahornsten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 januari 2021

Bra och hjälpsam personal God mat. God
frukost och Sköna sängar . Läget var centralt. Stort minus att de reserverar hotelnatten vid incheckning och vid utcheckning drar de beloppet igen och reservationen ligger kvar i flera dagar.

Datum för vistelsen: januari 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack m0nkan70
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2021

Det tar mindre än fem minuter att gå till gågatan eller resecentrum. Hotellet är familjärt och personalen är bra. Rummen har god belysning och är välutrustade. Både middag och frukost håller god klass och har gott innehåll (men jag saknade bröd till middagen).

Datum för vistelsen: januari 2021
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Michael N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2020

Mycket bra ock trevlig personal som under dessa corona tider verkligen tog säkerheten på allvar. Mycket bra frukost och kvällsmat. Till eftermiddagsfikat var det hembaket kaka av hög kvalitet till kaffet.

Datum för vistelsen: december 2020
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack hanssksolsta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen