Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
242 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-07-04
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
242 US$
226 US$
Se erbjudande
SPARA 16 US$
Expedia.com
242 US$
226 US$
Se erbjudande
SPARA 16 US$
Orbitz.com226 US$
eDreams242 US$
Travelocity226 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (372)
Filtrera omdömen
372 resultat
Medlemsbetyg
133
140
63
24
12
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
133
140
63
24
12
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 372 omdömen
Omdömet skrevs 20 februari 2021

Bra hotell, tycker om att det serveras kvällsmat. Parkering service ingick.. trevligt enkelrum.
Vad mer att säga en att jag alltid använder mig av Nordic chice hotell vid övernattning på hotell. Speciellt då Nordic choice collection.

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack mariahornsten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 januari 2021

Bra och hjälpsam personal God mat. God
frukost och Sköna sängar . Läget var centralt. Stort minus att de reserverar hotelnatten vid incheckning och vid utcheckning drar de beloppet igen och reservationen ligger kvar i flera dagar.

Datum för vistelsen: januari 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack m0nkan70
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2021

Det tar mindre än fem minuter att gå till gågatan eller resecentrum. Hotellet är familjärt och personalen är bra. Rummen har god belysning och är välutrustade. Både middag och frukost håller god klass och har gott innehåll (men jag saknade bröd till middagen).

Datum för vistelsen: januari 2021
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Michael N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2020

Mycket bra ock trevlig personal som under dessa corona tider verkligen tog säkerheten på allvar. Mycket bra frukost och kvällsmat. Till eftermiddagsfikat var det hembaket kaka av hög kvalitet till kaffet.

Datum för vistelsen: december 2020
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack hanssksolsta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2020

De allmänna utrymmena var inbjudande, mysiga och fint inredda. Detta är ett litet hotell och det gör atmosfären varm och personlig. Vårt rum låg i en angränsande byggnad, på andra våning utan hiss. Eftermiddagsfika och kvällsmat är en trevlig förmån. Frukosten hade ett lite mindre utbud än vad vi är vana vid, sista morgonen hade vi valt frukosttid kl 9 och då var flera skålar/fat tomma. När vi åt tidigare var det mer påfyllt.

Datum för vistelsen: december 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 650ulrikah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen