Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Travelocity
Expedia.com
125 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-06
ScandicHotels.com
121 US$
Se erbjudande
Booking.com125 US$
Priceline127 US$
Hotels.com125 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (780)
Filtrera omdömen
780 resultat
Medlemsbetyg
203
313
138
89
37
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
203
313
138
89
37
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 780 omdömen
Omdömet skrevs 16 oktober 2021

Allt var toppe förutom resturang en. Det var mycket god mat men man fick beställa vid baren var o en för sig. Följden blev att alla fick sin mat med väldig spridning tidsmässigt. Frukosten var fantastisk med personligt välkomnande vid ingången och en presentation av vad som fann framdukat.

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack perjO3679XD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jenny Larsson, Guest Services / Front Office på Scandic Swania, svarade på det här omdömetSvarade 24 oktober 2021

Hejsan perj,

Tack för er recension, dessa hjälper oss att bli bättre på det vi gör! Härligt att ni trivdes, och jag förmedlar hjärtligen er glädje över frukosten. Vi tar även med oss feedbacken gällande restaurangen.
Ni är vart välkomna tillbaka!


Med vänliga hälsningar,
Samuel
Scandic Swania

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 oktober 2021

Bra rum, bra sängar.
Förvånad över att gäster får ha med sig hund i matsalen. Det tar vi avstånd ifrån. Det fanns ingen information om detta heller. har aldrig varit med om det tidigare!! Kan var av betydelse då vi väljer hotell nästa gång.

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack bengtgunnar2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jenny Larsson, Guest Services / Front Office på Scandic Swania, svarade på det här omdömetSvarade 25 oktober 2021

Hejsan Bengt,

Tack så mycket för er recension och feedback, kul att ni verkade trivas. Många hotellkedjor, inklusive Scandic, tilllåter hundar i frukosten tillika restaurangen. Självklart ska de ej vara i vägen eller störa för andra gäster och placeras i lokalen så att de ej påverkar allergiker. Vi ber självklart om ursäkt om så ej var fallet, och jag tar detta vidare till vår restaurang-/frukostansvarig som tittar över rutinen.

Ni är självklart varmt välkomna tillbaka!

Med vänliga hälsningar,
Samuel
Scandic Swania

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2021

Genomtrevligt hotell! Prisvärt och med en helt suverän frukostbuffe'! Personal som är otroligt serviceminded. Välstädat, familjärt och gemytligt där i alla fall hundar som är med får vara i centrum...

Datum för vistelsen: oktober 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack Juha W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jenny Larsson, Guest Services / Front Office på Scandic Swania, svarade på det här omdömetSvarade 11 oktober 2021

Wow Juha!!

Tack snälla för att du tagit dig tid att skriva ett otroligt fint omdöme, va glada vi blir! Härligt att höra att ni hade en fin vistelse hos oss. Vi ser till att dela detta med hela teamet, och hoppas att vi ses snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Samuel
Scandic Swania

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2021

Var fin och bra ordning på allt och bra frukostbuffe.
Nära till parkeringshus då jag resten med bil.
Centralt läge och nära till affärer och resturanger.
Rent och fint överallt och trevlig personal.
Kommer gärna tillbaks.

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack 704lel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jenny Larsson, Guest Services / Front Office på Scandic Swania, svarade på det här omdömetSvarade 11 oktober 2021

Hejsan 704lel,

Tack så otroligt mycket för att ni tagit er tiden att skriva ett så fint omdöme. Härligt att höra att ni hade en underbar vistelse hos oss, och hoppas att vi ses snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Samuel
Scandic Swania

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 augusti 2021

Datum för vistelsen: augusti 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Jenny Larsson, Guest Services / Front Office på Scandic Swania, svarade på det här omdömetSvarade 5 september 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen