Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 11:00 - 16:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
En nostalgiupplevelse

Roligt att se alla SAAB-modeller, från den första ur-saaben till den sista på bandet. Bra och ... läs mer

Omdömet skrevs 21 juli 2020
Stefan57
,
Göteborg, Sverige
Fantastiskt

Fantastiskt vackert! Så fint museum med fina bilar. Rekommenderas verkligen. Stort och trevligt ... läs mer

Omdömet skrevs 29 september 2019
BoRag_1970
,
Lindesberg, Sverige
Läs alla 200 omdömen
  
Omdömen (200)
Filtrera omdömen
200 resultat
Medlemsbetyg
98
65
36
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
98
65
36
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 200 omdömen
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Vi var förväntansfulla över innehållet på museet. Men tyvärr blev vi besvikna då vi hade trott att vi skulle få se mycket mer info och bilder om hur allt började. Kanske även som någon mer filmvisning. Den film som visades var mer på typ av stunt-tricks. Det hade gett en större upplevelse att få se mer från begynnelsen, när produktionen gick över till bilar.
Det var en hel del bilar som visades, men det kändes lite för nytt och väldigt inriktat på tävlingsbilar.

Datum för upplevelsen: juli 2020
2  Tack Martra1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020

Roligt att se alla SAAB-modeller, från den första ur-saaben till den sista på bandet. Bra och informativt presenterat. Besök rekommenderas.

Datum för upplevelsen: juli 2020
4  Tack Stefan57
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2019

Fantastiskt vackert! Så fint museum med fina bilar. Rekommenderas verkligen. Stort och trevligt museum.

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack BoRag_1970
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2019

Kul att få se alla dessa upplagor av mer eller mindre vanliga Saabar. Det var snyggt och prydligt och bilarna var välputsade och fina. Roligt att återse gamla bilar man sett och haft genom tiderna. Ett minus var att bilbanan som jag förstår att alla barn gillar var ur funktion.

Datum för upplevelsen: augusti 2019
Tack Karin E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2019 från mobil enhet

En hel del udda och intressanta fordon att titta på.
Lite fordonsintresse krävs men mycket historia samlad på ett och samma ställe.

Datum för upplevelsen: juli 2019
Tack Bobby Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen