Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunchbuffé ”
Omdöme om Rosegarden Överby

Rosegarden Överby
Rankad som nr 30 av 88 Restauranger i Trollhättan
Prisklass: 6 US$ - 17 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Varierad och fräsch lunchbuffé till bra pris. Både sushirätter och övrig klassisk asiatisk buffémat. God service.

Datum för besöket: mars 2018
Tack 856j_rgenl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (14)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

913 av 14 omdömen

Omdömet skrevs 3 januari 2018 från mobil enhet

Antar att det hör ihop med Rosegarden i Jönköping? Hursomhelst är detta prisvärt, gott & fräscht. Asiatisk buffé inklusive Dim Sum & Sushi. Kaffe ingår. Bra!

Datum för besöket: januari 2018
Tack Knutte75
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2017 från mobil enhet

Nytt och fräscht. Trevlig personal.

Lunchbuffé. Bra att välja på.

Gott och fräscht. Man såg ut i köket när grönsaker hackades så inget fryst.

Bra utbud. Lite i dyraste laget för en lunch i Trollhättan

Datum för besöket: juli 2017
Tack 381annkristinj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2017 från mobil enhet

Snyggt, fräscht och gott. Fanns mycket att välja på. Varma rätter, sushi, dim sum och pho som man gjorde själv. Tyvärr blev jag mätt innan så det får testas nästa gång.

Datum för besöket: juli 2017
Tack jesbj2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juni 2017 från mobil enhet

Nytt och intressant ställe på Överby i Trollhättan. Snyggt och fräscht (nyöppnat). Bra utbud. Snabb påfyllning. Trevliga lokaler. Kanske lite dyr lunch i ett köpcenter, 120 kr.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Alf J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Rosegarden Överby tittade också på

Trollhättan, Västra Götalands län
Trollhättan, Västra Götalands län
 
Trollhättan, Västra Götalands län
Trollhättan, Västra Götalands län
 
Trollhättan, Västra Götalands län
Trollhättan, Västra Götalands län
 

Besökt Rosegarden Överby? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt