Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God och mycken mat”

Mangos Grillhouse och Lounge
Rankad som nr 3 av 93 Restauranger i Skövde
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 25 US$
Kök: Amerikanskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Affärsmöten, Familjer med barn
Middagsalternativ: Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs 17 augusti 2021

Vi var några vänner som i helgen besökte Mangos. Vi uppskattade den goda och rikliga maten och det trevliga bemötandet från den unga personalen. Ryggbiffen från Skövde slakteri var den möraste och godaste ryggbiff som jag någonsin har fått! Av någon anledning drogs tankarna till den gamla köttrestaurangen Falstaff i Malmö, där man också var proffs på att hantera sina stekar.

Datum för besöket: augusti 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Peter B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (193)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 193 omdömen

Omdömet skrevs 25 juli 2021 från mobil enhet

Otroligt god och prisvärd mat! Du får mycket på tallriken för ett bra pris. Trevlig personal och miljö också.

Brett utbud på menyn och goda kötträtter. Alltid folk där på kvällen så mycket omtyckt ställe.

Datum för besöket: mars 2021
Tack Saga D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2021

Till ytan ser denna restaurang inte lika aptitlig ut som närliggande restauranger i närheten som erbjuder uteservering MEN låt er inte luras. Du äter inte inredningen. Maten var underbar. Servicen desto bättre.

Allt smaka så gott, vi var ett stort sällskap och vi beställde varierande rätter från menyn. Allt var lagat från hjärtat. Även min dotters barn spagetti var gudomlig.

Kan varmt rekommendera denna pärla till restaurang!

Datum för besöket: juli 2021
Tack njup2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juni 2021 från mobil enhet

Mangos är i dag bästa krogen i Skövde.
Många goda rätter att välja på och bra och trevlig service.
Allt är vällagat och trevligt upplagt.
Vi kan rekommendera restaurang Mangos där vi idag firade vår 54:e bröllopsdag.

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack 581carstenj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2021

Mangos är absolut bästa restaurangen i Skövde stad! Under lunchen så bjuds det på sallad, soppa, huvudrätt och dessert, man går aldrig därifrån hungrig och så smakrikt dessutom,

Datum för besöket: mars 2021
Tack birgittarikard
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mangos Grillhouse och Lounge tittade också på

Skövde, Västra Götalands län
Skövde, Västra Götalands län
 
Skövde, Västra Götalands län
Skövde, Västra Götalands län
 

Besökt Mangos Grillhouse och Lounge? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt