Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmärkt!”

Mangos Grillhouse och Lounge
Rankad som nr 2 av 96 Restauranger i Skövde
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 25 US$
Kök: Amerikanskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Affärsmöten, Familjer med barn
Middagsalternativ: Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Utmärkta kötträtter och service. Proffesionellt och bra fart i köket. Mycket elegant upplagt och kanonbra efterrätter.

Datum för besöket: mars 2018
Tack fullfart2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (129)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2226 av 129 omdömen

Omdömet skrevs 29 mars 2018 från mobil enhet

Bästa jag ätit på restaurang på väldigt länge, hela familjen mycket nöjda!
Jag åt Jack Daniels marinerad oxfilé med vitlökspotatis, min fru åt fläskmedaljonger och barnen delade på oxfilé med pommes och bearnesås.

Datum för besöket: mars 2018
1  Tack Niklas1970
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 januari 2018

Bra menyval, bra salladsbar och liten efterrätt. Servicen bättre än OK, och interiören är trevlig med sina olika alternativa platser

Datum för besöket: oktober 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Roger P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2018

Här är det alltid snabb service på lunch. Du får mycket mat för pengarna. Du får sallad, soppa och efterrätt till maten. Det är rent och snyggt. Personalen är trevlig.

Datum för besöket: december 2017
Tack SusanneJ517
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 januari 2018 från mobil enhet

En härlig kväll med mycket god mat och riktigt bra service. Thomas, vår servitör, förgyllde kvällen med skön humor och generositet. Hoppa över potatisgratängen och ta istället vitlökspotatisen.

Datum för besöket: januari 2018
Tack evalN8977IQ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mangos Grillhouse och Lounge tittade också på

Skövde, Västra Götalands län
Skövde, Västra Götalands län
 
Skövde, Västra Götalands län
Skövde, Västra Götalands län
 
Skövde, Västra Götalands län
Skövde, Västra Götalands län
 

Besökt Mangos Grillhouse och Lounge? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt