Annika A

Wow, magiskt!

Omdöme om Karstorp Säteri
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 8 juni 2024från mobil enhet
Fantastiskt service och bemötande av alla vi var i kontakt med! Både jag och min man sov fantastiskt bra i deras säng och då har vi sovit i extremt många olika sängar. Vi var nyfikna på deras restaurang och fick visat och förklarat för oss om deras smokers. Nästa gång kommer vi absolut äta där! Du kan dessutom äta din goda frukost med utsikt över sjön. Denna magiskt idylliska plats kan vi varmt rekommendera.
Datum för vistelsen: juni 2024
Tips för att välja rum: De har en bra vinlista att beställa från och ta med på rummet.
Resetyp: Reste som ett par
Ingen förskottsbetalning krävs
9.3 km från Karstorp Säteri
Visa fler hotell i Skövde
Omdömet skrevs 9 december 2023

Hur ett hotell 2023 tycker att människor med en funktionsnedsättning ska förpassas till ett sunkigt rum och får svar att INGEN kan hjälpa gästen att få mat på tallriken. Allt på grund av ett gästen är blind. När medmänniskor reagerar så möts man av tystnad och att bli blockerad.
Bojkotta detta funkfobiska hotell.
Vill ni veta mer sök på Fatmir Seremeti på TikTok.

Datum för vistelsen: december 2023
Restyp: Reste ensam
1  Tack Maria R
Omdömet skrevs 19 oktober 2023

Vi har varit här flera gånger och är alltid lika nöjda. Servicen är bra, komforten på sängarna är bra. Omgivningen är väldigt mysigt. Det är rent även i rummen och alla gemensamma utrymmen. Frukosten är god och mycket är egen gjort eller lokalt. Vi är nöjda.

Rumstips: Gratis parkering.
Datum för vistelsen: oktober 2023
Tack piamariapuranen
Omdömet skrevs 2 september 2023

Mysighetsfaktorn är hög på Karstorps säteri, med vackert bevarade byggnader och en känsla av historia.

Maten var enastående. Varje måltid var en smakupplevelse utöver det vanliga, med råvaror av högsta kvalitet och kreativa rätter som verkligen imponerade.

Det som verkligen sätter Karstorps Säteri över toppen är den supertrevliga personalen. De gör verkligen allt för att din vistelse ska bli minnesvärd och bekväm. Vänliga, hjälpsamma och alltid redo att svara på frågor eller erbjuda sina rekommendationer för att göra din tid här ännu bättre.

Jag kan inte nog rekommendera Karstorps säteri för en avkopplande och minnesvärd vistelse. Det är en plats där du kan uppleva det bästa av både naturen och gästfriheten.

Datum för vistelsen: september 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack Diana K
Omdömet skrevs 4 december 2022 från mobil enhet

De flesta hotell var fullbokade i Skövde denna natt och fick då ett rum på Karstorp.
Väldigt olika nivå på deras rum, bodde ute i annexet i ett rum som kändes som ett äldreboende med larmknappar på rummet.
Sängen var max 80 cm bred, sen fanns två extrabäddar på väggen.
Frukostbuffén var riklig,men tänd ljuset så att man kan se bättre vad som serveras.
Hotellet höll precis på att smyckas inför julen, väldigt vackert.
Ligger en bit utanför centrum så du behöver egen bil.

Datum för vistelsen: december 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack Anna-LenaG
Omdömet skrevs 24 juli 2022 från mobil enhet

Är djupt besviken, då vi alltid letar efter ställen med bra mat. Detta ställe utger sig för att ha ett bra kök, vilket visade sig vara helt fel. Trots att vi ringer några dagar innan ankomst, för att försäkra oss om att vi har en bords reservation, så meddelar dom oss att det behövs inte. Men det framgår inte alls att det enda, som eventuellt fanns att äta, var en BBQ.
Vi tror fortfarande att vi ska få äta en härlig 3 rätters i deras matsal. Men ack så fel vi hade…..Det enda som fanns i matväg, men med risk att maten kan ta slut tidigare än stängning 19.30, var just något rökt korv etc i ett tält utomhus. Så vi beger oss ut redan 17.30 för att äta en väldigt tidig lördag middag. Tyvärr var vi för sena, allt var slut. Och som sagt någon annat alternativ fanns inte på denna herrgård, en lördag mitt i sommaren.
Det slutar med att vi får betala dyra pengar på taxi in till Skövde centrum, för att få något att äta.

Datum för vistelsen: juli 2022
Tack annstaf