annstaf
Nacka, Sverige

Åk inte hit om ni vill äta!

Omdöme om Karstorp Säteri
1,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 24 juli 2022från mobil enhet
Är djupt besviken, då vi alltid letar efter ställen med bra mat. Detta ställe utger sig för att ha ett bra kök, vilket visade sig vara helt fel. Trots att vi ringer några dagar innan ankomst, för att försäkra oss om att vi har en bords reservation, så meddelar dom oss att det behövs inte. Men det framgår inte alls att det enda, som eventuellt fanns att äta, var en BBQ.
Vi tror fortfarande att vi ska få äta en härlig 3 rätters i deras matsal. Men ack så fel vi hade…..Det enda som fanns i matväg, men med risk att maten kan ta slut tidigare än stängning 19.30, var just något rökt korv etc i ett tält utomhus. Så vi beger oss ut redan 17.30 för att äta en väldigt tidig lördag middag. Tyvärr var vi för sena, allt var slut. Och som sagt någon annat alternativ fanns inte på denna herrgård, en lördag mitt i sommaren.
Det slutar med att vi får betala dyra pengar på taxi in till Skövde centrum, för att få något att äta.
Datum för vistelsen: juli 2022
      • Vio.com
      8.8 km från Karstorp Säteri
      Visa fler hotell i Skövde
      Omdömet skrevs 2 september 2021 från mobil enhet

Stannade här en natt. Första gången jag var här. Mycket trevlig miljö och väldigt serviceminded personal. Rummen mysigt inredda, men framför allt väldigt sköna sängar! Utbudet i restaurangen på kvällen var begränsat och ganska dyrt. Frukosten god och välsorterad.

Datum för vistelsen: september 2021
      Restyp: Reste i arbetet
      1  Tack Backis63
      Omdömet skrevs 31 augusti 2021 från mobil enhet

Väljer detta ställe då det ligger nära där jag jobbar veckovis. Blir vid ett tillfälle ombedd att hastigt byta till ett mindre rum vilket gör att min döda dotters filt glöms kvar i rummet. Inga försök att få tillbaka filten görs trots många förfrågningar och då jag bor där flera veckor senare. Droppen blir att man tillåter mycket hög musik under stor del av natten under helgen, respektlöst mot oss andra som inte valt att bo på ett diskotek!

Rumstips: Boka inte helgvistelse, ni kan hamna i ofrivilligt disko! Att bli ombedd att byta rum mitt i vistelsen på 7 dagar är under all kritik!
      Datum för vistelsen: augusti 2021
      Restyp: Reste i arbetet
      1  Tack Inkan4
      Omdömet skrevs 7 augusti 2021

Fint och lugnt ställe på lagom avstånd från Skövde centrum. Utmärkt frukost med mycket att välja på. Tysta, men kanske lite "överdesignade" rum med sköna sängar. Badrummet var kanske inte helt i klass med resten, men helt okej. Trevlig personal!

Datum för vistelsen: juli 2021
      2  Tack LasseB299
      Omdömet skrevs 31 maj 2021 från mobil enhet

Mycket trevligt ställe nära en liten sjö. Förstklassig service, mat och trevliga rum. Det enda minuset var standarden på badrummen på rummen, typ 90-tal, men annars mycket bra. Väl värt ett stopp om man har vägarna förbi.

Datum för vistelsen: maj 2021
      Restyp: Reste med vänner
      Tack frth001
      Omdömet skrevs 11 januari 2021

Min fru och jag blev tvungna av familjeskäl att göra en snabb bilresa från Söderhamn till Skövde i slutet av december 2020. Vi behövde övernattning endast en natt. Vi sökte hotell genom omdömen på nätet och valde Karstorp Säteri Hotel. Eftersom resan bestämdes i all hast måste vi i förväg tala med hotellet om att ankomsten skulle bli sent på kvällen. Vi hade ej smartphone och möjlighet att betala med swish. Hotellet löste denna problematik på ett för oss enkelt sätt och vi kunde genomföra resan. Hotellet var lätt att nå med bil och personal fanns på plats för att ge oss vårt rum, när vi anlände. Vi trivdes med det härliga rum vi fick. Efter en njutbar frukost kunde vi genomföra det ärende som föranlett vår resa. Hotellets beredskap att hjälpa oss i ett besvärligt läge uppskattades mycket av oss. Vi kommer utan tvekan att välja detta hotell om vi åter under en ljusare årstid återkommer till Skövde.

Rumstips: Egen bil är lämpligt, ligger långt från stadskärnan.
      Datum för vistelsen: december 2020
      Tack spette48