Annci Niklasson

Fantastiskt läge

Omdöme om Karstorp Säteri
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 6 aug. 2020
Ett litet säteri medn ågot kitchig inredning men charmigt.
Trevligt bemötande av personalen.
Rummet hade vad man önskade och som är möjligt i en iäldre boning.
Liten frukostbuffe men mycket gott, saknade mörkt bröd o kokt ägg.
Tyvärr serverades ingen middag, hade den möjligheten funnits hade det varit
fulländat.
Ligger vid en liten sjö med fantastiska vandringstiger och möjlighet till bad.
Datum för vistelsen: juli 2020
    8.8 km från Karstorp Säteri
    3.7 km från Karstorp Säteri
    Visa fler hotell i Skövde
    Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Jättetrevligt bemötande, flexibela lösningar och ansvarsfull hantering maa covid-19.
    De närliggande motionsspåren i vacker omgivning gjorde läget ännu bättre än vi räknat med!
    Fri parkering. Roligt inredda rum.

Datum för vistelsen: juli 2020
    Tack 384marianne_
    Omdömet skrevs 6 mars 2020

När man bokar ett hotell med restaurang förväntar man sig att detta skal stämma, och för det mesta stämmer detta men inte på Karstorps Konferenscenter. Här finns ingen restaurang som är öppen, du luras bara tro det i reklamen. Rummen är okej, inget överdådigt och sängarna tvivelaktiga om du har dålig rygg.

Rumstips: Kolla noggrant hotellets faciliteter innan du bokar.
    Datum för vistelsen: mars 2020
    • Restyp: Reste i arbetet
    Tack yamstudios9
    Omdömet skrevs 1 december 2019

En fantastisk plats med verkligt mys inför advent och jul. Det gav mersmak både för boendet och frukosten till ett häpnadsväckande bra pris.
    Dit återkommer vi gärna fler gånger Härlig omgivning, lugnt o trivsamt med utmärkt service.

Rumstips: Bodde i ena flygeln på 2a vån. med härlig utsikt, fastän inte hiss så var trappen extremt gåvänlig
    Datum för vistelsen: december 2019
    Tack getun44
    Omdömet skrevs 7 augusti 2019 från mobil enhet

Vi fick basic rummet, trodde ändå att det skulle leva upp till en viss sorts ”Scandic standard” men det gjorde det inte. Det kändes som ett sunkigt rum.
    Det luktade unket i rummet, kanske kan bero på heltäckningsmattan, luktade ”avlopp” på toan. Kunde inte få duschen ljummen eller sval, fick duscha riktigt varmt. Blandade möbelstilar i rummet - såg väldigt märkligt och malplacerat ut. Trista lysrör, olika och svaga ljuskällor vid sängen, hårda sängar. Smutsiga sängkjolar. Ljudet från tv:n lät märkligt.
    Stora klumpiga hotellnycklar - skulle vara smidigare med ett rumskort.
    Servicen och frukosten var det inga problem med, mycket hjälpsamma och fin-fin frukost. Dock för 1000kr/natt hade vi förväntat oss något bättre. Kanske dags för en renovering...

Datum för vistelsen: augusti 2019
    1  Tack MSwe72
    Omdömet skrevs 1 juni 2019

Vi hade blivit lockade av att köket skulle hålla en hög kvalitet, men restaurangen visade sig vara stängd trots att det var vardag.
    Rummet ( nr 12) hade flera teman. Med tanke på den lilla statyetten (se bild!) och tapeterna så tyckte jag att temat visade på en viss nostalgi med associationer till Söderhavet. Dessutom stod det tre tavlor som föreställde kapplöpningshundar i fönstren, så det här rummet kanske i första hand är ämnat för hundägare. Jag har en viss förståelse för, att man då kan uppskatta, att det finns en kudde till hunden, men det borde väl räcka med en. Det låg fyra stora kuddar på varje säng varav två som dekor. Jag tänker på städpersonalen och att ni hänvisar till ”justa villkor”, men även för oss medförde kuddarna onödigt besvär. Rummet var ju dessutom ganska litet så de var mest i vägen. Jag vet inte om ni tar emot husdjur, men jag funderade efteråt över hur en hund/katt skulle uppskatta inredningen. Att fantisera om detta roade oss båda under bilresan dagen därpå. Min man trodde att kissen nog skulle lägga sig och sova bland kuddarna. Möjligen skulle hon eller han testa kvaliteten på tyget. Dessutom fanns det en svart fjäderboa som säkert skulle locka till lek. Bilderna på ”byrackorna” i fönstret skulle nog katten nog gärna ha velat putta ned. De skymde ju den vackra utsikten och fåglarna, men jag tror inte att kisse skulle göra det om han/hon är väluppfostrad.
    Automatiserad belysning är nog lite övervärderad. Det är trist när lampan plötsligt slocknar och man inte hittar lys-knappen i mörkret. Golvet hade då tyvärr blivit blött och väldigt halt.

Datum för vistelsen: maj 2019
    Tack aklia2018