Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Travelocity
Snaptravel
ScandicHotels.com
178 US$
172 US$
Se erbjudande
SPARA 6 US$
Orbitz.com
Booking.com
Hotels.com178 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (502)
Filtrera omdömen
502 resultat
Medlemsbetyg
105
175
143
54
25
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
105
175
143
54
25
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 502 omdömen
Omdömet skrevs 2 november 2020

Hotellet ligger bra mitt i centrum av Skövde med gångavstånd till det mesta. Men hotellets gemensamma ytor (och rummen vi bodde i) hade verkligen passerat bästföre-datum. Det var rent men mattorna i korridorerna tex. luktar gammalt. Hotellet har helt enkelt inte renoverats invändigt som det borde gjorts. Allt fungerade bra i övrigt och frukosten var helt ok.

Datum för vistelsen: oktober 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Per K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristian Sandahl, General Manager på Scandic Billingen, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2020

Hej Per!

Tack för din feedback efter ditt besök hos oss, det är mycket värdefullt för oss. Vi skulle gärna se att vi fick renoverat men det är roligt att du upplever att det är rent och prydligt. Jag hoppas att du väljer att komma tillbaka till oss snart igen.

Med vänlig hälsning
Katarina Blomquist

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2020 från mobil enhet

Att inte klara att göra rummen mer personliga, utan bara vanlig simpel Scandic standard, när det i övrigt är en fin historisk byggnad, skapar lite besvikelse.

Helt ok i övrigt med frukost, lobbyn etc. och väldigt centralt läge.

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack StefanJ227
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristian Sandahl, General Manager på Scandic Billingen, svarade på det här omdömetSvarade 2 november 2020

Hej,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det hjälper oss att bli bättre på det vi gör. Vi hoppas såklart att du vill komma tillbaka till oss och att vi kan ge dig en bättre upplevelse då.

Med vänlig hälsning
Katarina Blomquist

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2020 från mobil enhet

Vi hade ett trevligt 2-dygns besök i Skövde i början av oktober. Vi fick ett fräscht och bekvämt nyligen renoverat rum på det här ”klassiska” hotellet nytt i centrala stan. Frukosten var som vanligt på Scandic riktigt bra. Scandic har aktivt verkat för att Coronasäkra frukosten. En bra och prisvärd vistelse

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Demmereserjordenrunt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristian Sandahl, General Manager på Scandic Billingen, svarade på det här omdömetSvarade 19 oktober 2020

Hej,

Tack för din feedback efter ditt besök hos oss, så roligt att höra att du är nöjd med ditt besök! Vil blir väldigt glada att höra att ni uppskattar vår frukost och att ni känner er säkra hos oss.Hoppas att vi ses snart igen!

Med vänlig hälsning
Katarina Blomquist

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2020

Vi hade bokat ett standard plus rum, rummet vi fick stämde inte alls med bilderna. Det var avsevärt mindre, hade endast 2 St 80 sängar, det hade inte fått plats större. På toaletten (som var minimal) fanns endast en uppsättning handdukar. När vi påpekade detta blev vi ombedda att hämta en omgång till i receptionen, och om vi inte gjorde det skulle de komma till rummet med handdukar i mån av tid. Vi betalade 1970:- för rummet och upplever att varken rum eller service var prisvärt.

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack HbochCk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristian Sandahl, General Manager på Scandic Billingen, svarade på det här omdömetSvarade 25 augusti 2020

Hej,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det hjälper oss att bli bättre på det vi gör. Tråkigt att höra att du inte var nöjd med din vistelse, det är såklart inte den hotellupplevelse som vi vill erbjuda våra gäster.
Vi hoppas såklart att du vill komma tillbaka till oss och att vi kan ge dig en bättre upplevelse då.

Med vänlig hälsning
Katarina Blomquist
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2020

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Visa fler omdömen