Omdömet skrevs 9 januari 2023

Vackert beläget, med hög mysfaktor. Om det är vinter så kan man njuta av att sitta med t ex något gott att dricka, vid tänd sprakande kakelugn.
God mat, bra frukost.
En helt fantastisk personal som servar och fixar för att man ska ha det som bäst.

Datum för vistelsen: januari 2023
Tack ChristinaM1622
Lisa Johansson, Marknadsföring på Knistad Herrgård, svarade på det här omdömetSvarade 12 januari 2023

Kul att höra Christina att ni var nöjda med er vistelse. Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna igen!

Omdömet skrevs 2 januari 2023 från mobil enhet

Fantastisk personal och verkligen ett hemtrevligt ställe. Firade nyår 2022-23 där.
Superbra arrangemang med god mat och tillbehör. Man känner sig verkligen omhändertagen! Fräscha rum med renoverat badrum. Badtunna utomhus förgyllde tillvaron innan firandet.

Rumstips: Vid stora event får man vara beredd på att ta sig till fots några hundra meter till Smedjan.
Datum för vistelsen: december 2022
Tack tomashag
Lisa Johansson, Marknadsföring på Knistad Herrgård, svarade på det här omdömetSvarade 18 januari 2023

Tack för fina ord och vi ser fram emot att få hälsa er välkomna tillbaka!

Omdömet skrevs 13 november 2022

Varit på konferens här flera gånger och allt var väldigt bra. Från frukost till lunch o middag och mitt mysiga rum. Proffsig personal som alltid var hjälpsamma. Jag kan verkligen rekommendera Knistad herrgård!

Datum för vistelsen: november 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack PeggyD876
Lisa Johansson, Marknadsföring på Knistad Herrgård, svarade på det här omdömetSvarade 14 november 2022

Tack för din fina recension. Det värmer i våra hjärtan. Hoppas vi snart ses igen <3

Omdömet skrevs 17 oktober 2022

Jag bodde här med min fru en solig höstdag i oktober. Vi fick ett rum i "Magasinet" som låg en bit bort från huvudbyggnaden, men det var ett bra rum. Badrummet var i sämre skick än övriga rummet, men funkade OK. (Jag fick reda på att de höll på att renovera alla badrum). Lite lyhört ut åt korridoren och en lite för mjuk säng, men det var inte hela världen.

Vi bodde med middagspaket och trerättersmiddagen var mycket bra hela måltiden igenom. Dessutom bra service.

Även personalen i receptionen var hjälpsam och välkomnande. Vi kommer gärna tillbaka, trots att vi inte spelar golf. :)

Datum för vistelsen: oktober 2022
Tack Sven Ö
Lisa Johansson, Marknadsföring på Knistad Herrgård, svarade på det här omdömetSvarade 28 oktober 2022

Tack för en fin recension. Det stämmer bra att vi renoverar, både rum och badrum faktiskt så vi har plan på att komma igenom hela hotellet så småningom. Be om ett rustat rum vid nästa besök så får vi visa dig vart vi är på väg. Välkomna tillbaka!

Omdömet skrevs 17 oktober 2022

En perfekt weekend resa med golfpaket. Riktigt bra mat, trevlig personal och bra rum. En fin och lite utmanande 18-håls bana. Väl värt ett besök för så väl golfen, maten och omgivningen. Kommer åka hit igen

Datum för vistelsen: oktober 2022
Tack Björn S

Tack för full pott! Vi ser fram emot att ta emot er snart igen!