Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Trip.com
getaroom.com
Expedia.com
Hotels.com
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (357)
Filtrera omdömen
357 resultat
Medlemsbetyg
87
131
91
39
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
87
131
91
39
9
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 357 omdömen
Omdömet skrevs 19 september 2020 från mobil enhet

Andra gången jag bor här. Stort rum och jättebra frukost. Den bästa jag fått i år i coroatider. Allt fanns på buffén som jag önskade. Kommer gärna tillbaka hit. Bra att kunna parkera på gatan utanför hotellet.

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste med vänner
1  Tack Hargus23
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Quality Hotel Prisma Quality Hotel Prisma, Annan på Quality Hotel Prisma, svarade på det här omdömetSvarade 22 september 2020

Hej,
Vad roligt att du trivdes så bra hos oss.
Vill du inte parkera på gatan nästa gång eller om det skulle vara fullt där
så kan man boka garageplats för 150:-/natt alt stå på våran nya uteparkering för
100:-/natt

Varmt välkommen igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juni 2020

Bra beläget en kort promenad från centrum. Om man inte kommer för sent hittar man gratis parkering direkt utanför hotellet. Trevligt bemötande i receptionen. Rummet rent och funktionellt. Frukosten corona anpassad. Bröd, musli osv. paketerat i påsar. Yoghurt, frukt i plastbägare. Bra lösning. Liten "uteplats" på baksidan. Trevligt att sitta där och koppla av med en öl eller ett glas vin som kan köpas i receptionen.

Datum för vistelsen: juni 2020
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack HansHbg_Sverige
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
QHPrisma, Receptionschef på Quality Hotel Prisma, svarade på det här omdömetSvarade 9 juni 2020

Hejsan,

Vad roligt att höra att du har haft det bra hos oss.
Vi önskar dig varmt välkommen igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 mars 2020

Precis över järnvägen ligger Prisma. Perfekt om man ska besöka Volvo (ligger precis intill) eller annan central plats i Skövde. Vänlig och mycket hjälpsam personal. Trevliga rum med bra standard och man bäddar och städar rummen utan att behöva säga till - till skillnad från andra hotell där man måste be extra om det. Bra frukost med nybakat bröd och olika sorters pålägg och annat gott. Mycket bra med egen restaurang så man kan äta en sen middag utan att behöva gå ut på stan. Fanns tydligen garage i huset (hade ingen egen bil).

Datum för vistelsen: mars 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack thomaskA1057SD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
QHPrisma, Receptionschef på Quality Hotel Prisma, svarade på det här omdömetSvarade 16 mars 2020

Hej,

Tack för din feedback.
Vad roligt att höra att du har haft det bra hos oss.

Varmt välkommen igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 mars 2020

Bra läge i förhållande till resecentrum. Fräscht och nyrenoverat rum och trevlig personal i receptionen. Frukosten rätt medioker. Var dåligt påfyllt, trots få gäster i matsalen, och mycket disk som stod på borden.

Datum för vistelsen: mars 2020
Restyp: Reste ensam
Tack Anna A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
QHPrisma, Receptionschef på Quality Hotel Prisma, svarade på det här omdömetSvarade 16 mars 2020

Hej,

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback.
Vi jobbar ständigt med förbättring och tar tacksamt emot
alla synpunkter och arbetar vidare utifrån dom.

Välkommen igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2020

De hade rörbyte vilket jag förvarnats om men ljudet var mycket högre än vad jag trodde plus att man startade 7.15 på morgonen. Allt var annars bra förutom man hade plast bestick till frukost försök liksom att klyva ditt morgonägg... Annars personalen är supertrevlig, Blev uppgraderad och det har bra läge med behändigt garage tillgängligt.

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Christian J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
QHPrisma, Receptionschef på Quality Hotel Prisma, svarade på det här omdömetSvarade 4 mars 2020

Hej,

För att arbetet skulle ta så lite tid som möjligt så var vi tyvärr tvugna att ibland starta igång så tidigt på morgnarna.
Nu är arbetet klart och restaurangen och frukosten är som vanligt igen.

Välkommen igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen