Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket gott”
Omdöme om Thai Silk

Thai Silk
Rankad som nr 4 av 146 Restauranger i Borås
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 26 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Buffé, Leverans, Uteservering, Bokningar
Beskrivning: Thai Silk är ett traditionellt thailändskt kök med en modern västerländsk prägel. Förutom en smakrik meny erbjuder vi en trerätters gourmétbuffé, shoppingbuffé och lunchbuffé.
Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

På Thai Silk kan man dels äta färdiga rätter från meny eller deras stora buffé. Rekommenderar buffén där man väljer sina ingredienser som sedan kocken tillagar åt dig.

Datum för besöket: januari 2020
1  Tack MorganO69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (272)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 272 omdömen

Omdömet skrevs 20 januari 2020

Mycket fräsch och god sushi. trevlig personal, uppläggningsfaten är små och byts ut ofta. Hovmästaren ordnade bord för oss sex personer, fast vi inte bokat, i en till synes full lokal.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack lioh123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2020 från mobil enhet

Som titeln säger... jättegod mat (lunchbuffé), bra salladsbuffé, många sushisorter, mjukglass och dryck. Blev snabbt omhändertagna och fick hjälp med barnstol som var en (sällan de är det på andra restauranger). De kom och tog bort tomma tallrikar direkt vilket alltid känns fräscht. Toaletterna var städade och doftade bra. Finns skötbord. Bara gott att skriva om Thai Silk!

Datum för besöket: januari 2020
Tack stephaniewE2807MD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2020 från mobil enhet

Alltid ett säkert kort. Vällagat och vacker uppläggning och bra service. Rekommenderar er att ta meny 2, sååå gott alltihop och verkligen prisvärt.

Datum för besöket: januari 2020
Tack heitsch2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 december 2019 från mobil enhet

Lunchbuffén är perfekt!!
Både klassisk thaimat & sushi
Mjukglass till efterrätt
Toppenbetyg att dom har så bra priser för små barn
Personalen är toppen!

Datum för besöket: december 2019
Tack mariaalex79
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Thai Silk tittade också på

Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 
Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 

Besökt Thai Silk? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt