Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Buffe”
Omdöme om Thai Silk

Thai Silk
Rankad som nr 4 av 150 Restauranger i Borås
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 25 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Buffé, Leverans, Uteservering, Bokningar
Beskrivning: Thai Silk är ett traditionellt thailändskt kök med en modern västerländsk prägel. Förutom en smakrik meny erbjuder vi en trerätters gourmétbuffé, shoppingbuffé och lunchbuffé.
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan från mobil enhet

Fri klädsel passar alla bra för barnfamiljer
Mycket väja på i buffen
Be även kocken wooka
Glassbox
Kan sitta länge

Datum för besöket: september 2018
Tack Marie-Louise L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (239)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 239 omdömen

Omdömet skrevs 30 oktober 2018

Helt okey God Lunch. Mycket att välja på och det smakade bra. Fick en bra uteplats. Kommer nog tillbaka nästa gång i Borås.

Datum för besöket: september 2018
Tack trip57rk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 oktober 2018 från mobil enhet

Mycket god thai mat! Vällagat med god kryddning. En fröjd för både ögat och magen!...

Mycket trevlig personal gör även att jag och mina vänner gärna återvänder hit flera gånger / halvår...

Datum för besöket: oktober 2018
Tack Madde1974
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2018 från mobil enhet

God mat och god efterrätt trevlig miljö för både stora och små barn unga och äldre vuxna. Finns mat för alla även allergiker

Datum för besöket: juni 2018
Tack 507pernillaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 augusti 2018 från mobil enhet

Tar 10 kr för kranvatten. Serverat i glas. En karaff kunde man ju serverat. Ligger centralt nära resecentrum Fin miljö. Ok mat. Medelprisnivå.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack LajosoSiv
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Thai Silk tittade också på

Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 
Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 
Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 

Besökt Thai Silk? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt