Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok mat”
Omdöme om Thai Silk

Thai Silk
Rankad som nr 4 av 150 Restauranger i Borås
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 25 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Buffé, Leverans, Uteservering, Bokningar
Beskrivning: Thai Silk är ett traditionellt thailändskt kök med en modern västerländsk prägel. Förutom en smakrik meny erbjuder vi en trerätters gourmétbuffé, shoppingbuffé och lunchbuffé.
Omdömet skrevs 28 augusti 2018 från mobil enhet

Tar 10 kr för kranvatten. Serverat i glas. En karaff kunde man ju serverat. Ligger centralt nära resecentrum Fin miljö. Ok mat. Medelprisnivå.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack LajosoSiv
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (237)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 238 omdömen

Omdömet skrevs 23 augusti 2018 från mobil enhet

Här vet man vad man får!

En riktigt bra thaibuffé där du plockar ihop din egen tallrik- och kocken sen tillagar det framför dig.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack oscardevall
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2018 från mobil enhet

Fräsch buffé även på lunchen, god mat och mycket att välja på. Vi fick gå in med vår dubbelvagn och sitta. Svalt och skönt inomhus, snäll och trevlig personal.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Carin81
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2018 från mobil enhet

En väldigt god thailändsk kvällsbuffé. Du väljer grönsaker & råvaror till din huvudrätt som kockarna wokar/steker till dig medan du väntar. Färdiglagade rätter finns också till förrätt såsom kycklingspett, friterat kyckling/räkor, sallader, olika såser samt små efterrätter som cheesecakes, tårtbit och mjukglass. God thailändsk buffé för allas tycke & smak!

Datum för besöket: juni 2018
Tack 202christels
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2018 från mobil enhet

Råvarorna är väldigt fräscha och bra, som sen tillagas av kocken framför dig, så maten är verkligen purfärsk. Jag kan varmt rekommendera det här.

Datum för besöket: juli 2018
Tack oscardevall
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Thai Silk tittade också på

Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 
Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 
Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 

Besökt Thai Silk? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt