Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra sushi”

Eest Restaurang & Sushibar
Rankad som nr 21 av 151 Restauranger i Borås
Prisklass: 10 US$ - 16 US$
Kök: Sushi, Japanskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Buffé, Bokningar
Beskrivning: På Eest serverar vi Sveriges största sushibuffé. På lunchen kan du välja mellan 30-40 olika sorters bitar. På kvällen serverar vi sushi, dumplings, japanska/kinesiska/thailändska varmrätter.
Omdömet skrevs 16 mars 2022

Bra sushibeuffe på lunchen, dock klart högre prisnivå än andra stället men det kan man förstå eftersom det är buffe.

Tyvörr känns snubben som oftast står i kassan inte speciallt vlkomande utan mest dryg.

Datum för besöket: september 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Anna K
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Skriv ett omdöme.Omdömen (125)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 125 omdömen

Omdömet skrevs 21 augusti 2021

Det var den värsta sushin jag ätit, flugor i maten. Ingen påfyllnad av sushi så jag fick den övergivna sushin. Man såg att dom ville göra det billigt ex. Majs på sushi?! Kostade 199 kr det jag fick var 5 övergivna sushi bitar..

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack Sushiaryt
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 10 december 2020 från mobil enhet

Sushibuffe 135 kr vardag lunch. Helt okej men inte alls så bra som man kan tro efter att ha läst recensioner.

Datum för besöket: december 2020
2  Tack sukigbg
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 9 november 2020

Bästa stället i Borås om man vill äta en riktigt bra sushibuffe. Bra utbud som passar alla. Dessutom är personalen supertrevlig.

Datum för besöket: november 2020
Tack joacimw747
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 31 oktober 2020 från mobil enhet

Brukar inte äta sushi men denna buffé smakade bättre än de jag har provat innan.
Många olika sorter med annorlunda smaker

Datum för besöket: oktober 2020
Tack jonasl201
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Eest Restaurang & Sushibar tittade också på

Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 
Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 

Besökt Eest Restaurang & Sushibar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.