Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok lunch ”
Omdöme om Springrolls

Springrolls
Rankad som nr 17 av 152 Restauranger i Borås
Prisklass: 11 US$ - 14 US$
Kök: Asiatiskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 20 februari 2018 från mobil enhet

Funkar fint som lunchrestaurang, bra att man kan välja mellan sushi, asiatiskt och pasta så att det finns något som passar alls. Fin inredning men oftast ganska mycket folk vid lunchtid.

Datum för besöket: februari 2018
Tack JessicaZettergre
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (103)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 103 omdömen

Omdömet skrevs 6 januari 2018

Detta stället passar sig bäst för familj eller en snabb lunch. God sushi och trevlig personal i kassan.

Datum för besöket: december 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack X4766NHeg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 december 2017 från mobil enhet

Jättegott mycket sushi att välja på och en stor och god thaibuffe! Ett fantastiskt salladsbord och mjukglass till efterrätt . Gick därifrån proppmätt.

Datum för besöket: december 2017
Tack 886benitaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2017 från mobil enhet

Mycket god mat serveras här. Här finns både thaimat, sushi och lite annat. Passar alla, både stora och små, gammal som ung.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack MorganO69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2017 från mobil enhet

Väldigt populär ställe
Ren och välorganiserad buffé
Fin sushimat
Trevlig personal
Prisvärd
Rekommenderar

Datum för besöket: november 2017
Tack marianneR101012
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Springrolls tittade också på

Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 
Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 
Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 

Besökt Springrolls? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt