Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
En dag med barnbarnet

Vi hade en jätterolig dag På Navet. Mitt barnbarn kille 9 år tyckte det var toppen med allt man ... läs mer

Omdömet skrevs 8 januari 2020
doris309
,
Borås, Sverige
från mobil enhet
Lördagsnöje

Våra barnbarn 8 och 6 år stortrivdes. Fanns mycket som fängslade dom. De fick pilla och greja ... läs mer

Omdömet skrevs 23 september 2019
982elisabetj
,
Göteborg, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 73 omdömen
  
Omdömen (73)
Filtrera omdömen
73 resultat
Medlemsbetyg
50
17
5
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
50
17
5
0
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 73 omdömen
Omdömet skrevs 6 augusti 2018 från mobil enhet

Väldigt trevligt ställe för både stora och små, gammal som ung. Man måste prova allt och det gör msn gärna.

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack 116ulrikaf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2018

Mitt i Borås ligger Navet. Hit kan hela familjen gå för att lära sig det mesta om naturen, människan och hela vår jord. Och det på ett roligt sätt. Mycket experiment och ”prova på”.

Datum för upplevelsen: juni 2018
Tack MorganMalte
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 november 2017

Ligger centralt i Borås, med restauranger jätte nära. För liten parkering. Stora parkeringen är avsedd för personal och tillstånd behövs.

Datum för upplevelsen: november 2017
1  Tack Ervin D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2017

Var där med våra söner 20 och 24 år. Mycket att göra för alla åldrar. Vi fick mycket bra info om källsortering och energisparande som alla, även vuxna, bör lära sig.

Datum för upplevelsen: september 2017
Tack Anne O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2017

Var där med en 10 åring. Jättemycket att göra. Stor pysselverkstad. Där fanns allt för att använda sin kreativitet. Väl värt varenda krona. Promenadavstånd från city.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack barbrodanielsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen