Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga ellin0r99 om Scandic Plaza Boras City
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Scandic Plaza Borås, General Manager på Scandic Plaza Boras City, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2024
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
areinh818298
Omdömet skrevs 20 augusti 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Fråga areinh818298 om Scandic Plaza Boras City
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Bo inte här allt är dåligt från rum, mat servic. Skitiga rum otrevlig personal kall mat och sämsta frukosten någonsin. Shuffelbord 50 kr per 20 minuter för boende gäster. Spa avgift smsa låna. Finns tyvärr inte mindre än i stjärna man borde få betalt för att bo här.
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Fråga infoM285YK om Scandic Plaza Boras City
Tack infoM285YK
Hej! Tynger vårt hjärta att du hade denna upplevelsen hos oss, men tack för feedback - den är väldigt viktig för oss! Vi har försökt nå dig på mail, återkoppla gärna!
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Inget att klaga på. Sov en natt då vi var på resande fot. Fräscha och rymliga rum, bra gym, fin frukost.
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Fråga Malin987654321 om Scandic Plaza Boras City
Tack Malin987654321
Hej Malin! Tack för din feedback och varmt välkommen tillbaka!
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Trevligt och fint hotell, lite hårda sängar men överlag en bra vistelse. Fantastisk frukost! Inte mycket att klaga på utan hotellet rekommenderas till de som besöker Borås. Bra läge och bra och serviceminded personal, enligt oss som åkte.
Datum för vistelsen: juli 2024
Restyp: Reste med vänner
Fråga Johan F om Scandic Plaza Boras City
Tack Johan F
Hej Johan! Tack för din feedback, varmt välkommen tillbaka!