areinh818298

Toppen!

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 20 aug. 2024
Mycket nöjd med vår vistelse här. Rymligt, snyggt och fräscht rum där inget saknades. Mycket bra och vällagad frukost samt vänlig personal. Toppen, helt enkelt!
5,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorRum
5,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorRenlighet
5,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som har skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Scandic Plaza Borås, General ManagerScandic Plaza Boras City, svarade på det här omdömet
Svarade 7 sep. 2024
Hej! Tack för dina fina ord och för att du tar dig tiden att återkoppla med oss! Betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för ledningen på hotellet och inte från Tripadvisor LLC eller dess samarbetspartner.
  • Strawberry Hotels
    Omdömen (1 123)
    1 123 resultat
    38 av 1 123 omdömen
    Omdömet skrevs 13 augusti 2024

Bo inte här allt är dåligt från rum, mat servic. Skitiga rum otrevlig personal kall mat och sämsta frukosten någonsin. Shuffelbord 50 kr per 20 minuter för boende gäster. Spa avgift smsa låna. Finns tyvärr inte mindre än i stjärna man borde få betalt för att bo här.

Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
    Tack infoM285YK
    Scandic Plaza Borås, General Manager på Scandic Plaza Boras City, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2024

Hej! Tynger vårt hjärta att du hade denna upplevelsen hos oss, men tack för feedback - den är väldigt viktig för oss! Vi har försökt nå dig på mail, återkoppla gärna!

Omdömet skrevs 12 augusti 2024

Inget att klaga på. Sov en natt då vi var på resande fot.
    Fräscha och rymliga rum, bra gym, fin frukost.

Tack Malin987654321

Hej Malin! Tack för din feedback och varmt välkommen tillbaka!

Omdömet skrevs 3 augusti 2024

Trevligt och fint hotell, lite hårda sängar men överlag en bra vistelse. Fantastisk frukost! Inte mycket att klaga på utan hotellet rekommenderas till de som besöker Borås. Bra läge och bra och serviceminded personal, enligt oss som åkte.

• Restyp: Reste med vänner
    Tack Johan F

Hej Johan! Tack för din feedback, varmt välkommen tillbaka!

Omdömet skrevs 2 augusti 2024

Lugnt på hotellet. Hade rum precis vid trappan, men stördes inte alls av detta. Jättebra furkostbuffé. Bra utbud och de hade placerat maten på flera ställen, så det inte blev trängsel. Trevlig personal. Centralt och bra läge. Promenerade till Borås Djurpark på mindre än 30 minuter.

• Restyp: Reste med familjen
    Tack Elisabeth L

Hej Elisabeth! Tack för väldigt fin feedback och för att tar dig tid att återkoppla med oss! Vore ett nöje att få välkomna er tillbaka!

Omdömet skrevs 1 augusti 2024

Trevligt hotell mitt i stan. Personalen var otroligt vänliga och serviceinriktade. Rummet var som utlovat. Dessvärre dålig madrass till bäddsoffan.

• Restyp: Reste med familjen
    Tack Petrus937

Hej Petrus! Tack för din feedback och för att du tar dig tid att återkoppla med oss - betyder väldigt mycket! Välkommen tillbaka!