CoachHalmstad
Halmstad, Sverige

Det mesta OK men övermöblerat rum

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 12 sep. 2024från mobil enhet
Bra och tyst läge i en park. Sköna sängar. Bra att det fanns tillgängliga billaddare på P platsen. Maten bra. Bra frukost.
Två stora skåp utan några hyllplan var inställda i rummet och tog upp onödigt mycket plats. Det blev ganska trångt och bökigt
Datum för vistelsen: september 2024
Tips för att välja rum: Boka laddstolpar på nätet i god tid!
Resetyp: Reste som ett par
  • Algotels
1.4 km från Hotell Solhem Park
VANDERARHEMMET HUS 1 och HUS 2
3.1 km från Hotell Solhem Park
Borås Camping augusti 2016.
  • Vio.com
    • Agoda.com
    8.0 km från Hotell Solhem Park
    Visa fler hotell i Borås
    Omdömet skrevs 1 augusti 2024

Bra och prisvärt tre stjärnigt hotell om man reser med hund, det finns park- och skogsområde intill hotellet som är perfekt för rastning av hund vilket vi uppskattar.
    Rummet var rent och fräscht, uppskattade att det finns ett kylskåp och en uteplats. Frukostbuffén var bra, snyggt och prydligt upplagt och utbudet räckte gott och väl för oss. Det enda som jag kan anmärka på är baconet som var väldigt hårt stekt och inte helt avrunnet. Frukostvärdinnan var jättetrevlig och såg hela tiden till att buffén var i sin ordning. Även middagen var bra och framförallt prisvärd. Parkeringen var bra och inte särskild dyr. Personalen var trevlig och hjälpsam.

Tack mikeecc
    Therese Ekberg, Gästservice/reception på Hotell Solhem Park, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2024

Hej mikeecc,
    Tack för ditt fina omdöme om er vistelse här hos oss på Hotell Solhem Park.
    Jag hoppas att ni har möjlighet att komma tillbaka och hälsar er hjärtligt välkomna åter!
    Vänliga hälsningar Therese, Hotellchef

Omdömet skrevs 22 juli 2024

Helt ok. Men synd att restaurangen var stängd på söndagar. Städningen kunde varit bättre.. låg långt hår på golvbrunnen på toaletten, och det var nästan helt stopp i avloppet, så när vi duschade blev det nästintill fullt på golvet i badrummet. Frukosten var bra.

Rumstips: Tänk på att restaurangen är stängd på söndagar
    Tack Therese V

Hej theresev259,
    Tack för ert omdöme om er vistelse här hos oss.
    Jag ber verkligen om ursäkt över att det var stopp i avloppet och ostädat i duschen. Det skulle naturligtvis varit åtgärdat innan ni checkade in.
    Jag hoppas att ni har möjlighet att komma tillbaka till oss så att vi får en ny chans att ge er en bättre upplevelse.
    Vänliga hälsningar Therese, Hotellchef

Omdömet skrevs 12 juli 2024

Trevligt hotell! Snyggt och rent. Mysigt med en egen liten uteplats. Suverän frukost med gudagott hembakat bröd (Fick en limpa med mig hem!!). Trevlig personal som fixade bord åt mig och min syster trots att vi inte bokat i förväg. Den infon hade vi inte fått när vi kom. Vi är helnöjda. Rekommenderas varmt.

Tack Berit F
    Therese Ekberg, Gästservice/reception på Hotell Solhem Park, svarade på det här omdömetSvarade 17 juli 2024

Hej 362beritf,
    Tack för ert fina omdöme om er vistelse här hos oss. Vad roligt att ni trivdes trots att det verkar som att vi brustit lite i kommunikationen. Men skönt att det löste sig till slut.
    Jag hoppas att ni har möjlightt att komma tillbaka till oss.
    Vänliga hälsningar, Therese, Hotellchef

Omdömet skrevs 4 juli 2024

Mysig hotell med fina rum och bekväma sängar dock kunde servicen vara bättre.
    Receptionisten var så beroende av sin telefon att hon knappt hade tid att titta upp för att prata, gick runt med blicken på skärmen hela tiden och tonen hon hade kunde varit trevligare mot gästerna.

Datum för vistelsen: juni 2024
    Tack dull a
    Omdömet skrevs 30 juni 2024

4.e gången vi är hos Solhem av 2 anledningar : mysigt och trevligt ! Denna gång ringde jag spontant när jag och dottern skulle hem från Liseberg, vi fick ett rum direkt och vi begav oss mot Borås Djurpark, under tiden vi reste fick vi inträdesbiljett till djurparken. Vi checkade in och dottern fick glass och godis av receptionisten som var väldigt trevlig, alla är trevliga med ett leende på munnen hela tiden :) Dagen efter åt vi frukostbuffén och körde hemåt.

Det enda tråkiga är att Aimo park äger parkeringen och att man inte kan betala per timme om man stannar längre, över 8 H så MÅSTE man betala för 24 H parkering vilket är blodsugeri. Men det är inte hotellets fel.

Vi kommer nog boka nästa år igen.

Datum för vistelsen: juni 2024
    Tack Johannes O