Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt restaurang!”
Omdöme om Vinci Borås AB

Vinci Borås AB
Rankad som nr 3 av 150 Restauranger i Borås
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 35 US$
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 21 februari 2020

Oavsett om ni kommer som par eller grupp är det här en topprestaurang för er. Mat och service i världsklass!

Datum för besöket: februari 2020
Tack 033Andreas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tryborn, Ägare på Vinci Borås AB, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2020

Tack, tack Andreas för de fantastiska orden! Det glädjer oss verkligen! Hoppas vi får se er snart igen hos oss.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (375)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3034 av 377 omdömen

Omdömet skrevs 18 februari 2020 från mobil enhet

Bra läge, bra mat, skön miljö, trevlig personal och på köpet en italienskakurs under toabesöket. Missa inte drinken Chocolate Martini!

Datum för besöket: februari 2020
Tack annelilindblom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tryborn, Ägare på Vinci Borås AB, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2020
Google-översättning

We love Chocolate Martini, good choice!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2020

Väldigt god mat,goda spännande drinkar, mycket härlig atmosfär samt trevlig och professionell personal.

Datum för besöket: februari 2020
Tack 331elmas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tryborn, Ägare på Vinci Borås AB, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2020

Härligt att höra Easc och tack för att du delar med dig av din upplevelse, det betyder mycket!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2020 från mobil enhet

Bokade bord för 2 några dagar i förväg. Några timmar innan vårat besök blev jag uppringd av en trevlig röst som önskade oss hjärtligt välkomna.
Väl på plats var det en fantastisk service redan när vi klev in.
Något för tidiga tog vi plats i baren tills vårat bord blev ledigt.
Här togs vi om hand av en lika trevlig bartender som blandade till varsin utsökt Dry Martini med en liten twist.
Här slipper man dessutom den mycket besvärande frågan ”4:a eller 6:a?”.
Här blandar man 5:or som en klassisk drink skall innehålla!!
Vill man ha något annat löser man ju naturligtvis detta.
Väl visade till vårat bord intog vi sedan en trerätters med rekommenderade viner som passade ypperligt bra.
Här provade vi också Ostron för första gången i våra liv.
Jättegoda!!
En och samma servis såg med ett stort leende och bra servicekänsla till att vi fick en toppenkväll!
Det enda jag kan sakna var frågan
”Önskas det mer kaffe?”.
Men detta var inget som drog ner helhetsbetyget.
Vågar nog påstå att detta är Borås bästa Restaurang!
Vi kommer tillbaka!
Rekommenderas!!!

Datum för besöket: februari 2020
Tack tomask408
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tryborn, Ägare på Vinci Borås AB, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2020

Tack Tomas, för det fantastiskt fina orden som du delar med dig av! Vi blir väldigt glada över att ta del av ert besök hos oss! Hoppas vi får se er snart igen.
Med vänlig hälsning,
Klas Tryborn

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2020

Varje gång man besöker Vinci får man alltid en toppen upplevelse.
Personalen är trevliga, service minded och proffesionella. Maten är väldigt god och varierande och finns något för alla.
Stämningen är mysig.
Definitivt värd att gå till!

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack EmiliaS2033
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tryborn, Ägare på Vinci Borås AB, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2020

Verkligen stort tack för de fina orden Emilia! Det värmer oerhört för hela gänget och vi hoppas att vi snart får se dig och dina vänner hos oss igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Vinci Borås AB tittade också på

Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 
Borås, Västra Götalands län
Borås, Västra Götalands län
 

Besökt Vinci Borås AB? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt