De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
Hotels.com78 US$
Priceline78 US$
Travelocity78 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömet skrevs 23 juli 2022

Lätt tillgängligt hotell med trevligt personal. Vi fick hjälp snabbt när vi behövde det. Bra parkering. När stan med bil. Rummet var inte så stor men min son och jag hade inte så mycket packning så det vara bra för oss. Min son tyckte om rummet.

Datum för vistelsen: juli 2022
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Monica C
Malin Löf, Guest Services / Front Office på Good Morning Västerås, svarade på det här omdömetSvarade 19 september 2022

Hej
Tack för du tog dig tid att svara på hur du uppfattade din vistelse här hos oss på Good Morning Hotel. Dina svar ger oss värdefull vägledning för att fortsätta vårt arbete med att förbättra vår service och vårt hotellerbjudande för framtiden.
Vi önskar dig hjärtligt välkommen tillbaks till Good Morning Hotel.
Mvh//Markus

Omdömet skrevs 10 juli 2022

Lite dåligt att höja priserna just på summermeet
Med tanke på standarden på rummen så borde dom kosta Max halva det priset som tas ut den helgen Frukosten blev inte påfylld av bröd och pålägg fast det var bara halvfullt med gäster när vi kom in där

Datum för vistelsen: juli 2022
  • Restyp: Reste med familjen
Tack gtocab67

Hej
Vi önskar dig hjärtligt välkommen tillbaks till Good Morning Hotel.
Mvh//Markus

Omdömet skrevs 7 maj 2022

Ett litet hemtrevligt hotell med familjär känsla. Trevlig och tillmötesgående personal som car måna om sina gäster. Perfekt läge för dig som vill ta med en hund. Fina strövområden utanför hotellet. Bra rumspris och trivselfaktorn var hög.

Datum för vistelsen: maj 2022
Tack pererikhogstrom
Malin Löf, Guest Services / Front Office på Good Morning Västerås, svarade på det här omdömetSvarade 21 juni 2022

Hej,
Tack för att du har tagit dig tid att utvärdera din vistelse. Vi är väldigt stolta över vårt fina hotell, och blir ännu stoltare när gästerna håller med oss. Vi tar åt oss av allt ert beröm.
Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till oss.
Med vänliga hälsningar Malin, Good Morning Västerås

Omdömet skrevs 24 april 2022

Sjukt små rum men extremt trevlig serviceinriktad personal, bra läge för oss som skulle på hundutställning men med facit i hand så var rummen alldeles för små när man har hund av större ras.
Det löste sig att vi kunde boka ytterligare ett rum.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste med vänner
Tack uppfeldt
Malin Löf, Guest Services / Front Office på Good Morning Västerås, svarade på det här omdömetSvarade 28 april 2022

Hej,
Vi uppskattar att du delar med dig av din synpunkter, det hjälper oss att bli ännu bättre.
Faktum är att vår personal är så där trevlig för att våra gäster är så underbara, och du var inget undantag.
Återigen stort tack och välkomna åter.
Med vänliga hälsningar,
Malin Good Morning Västerås

Omdömet skrevs 18 april 2022

Allt var kanon, trevlig personal och väldigt serviceinriktad. Hade inte några förväntningar, men allt var i överkant. Kommer mer än gärna tillbaka och kommer rekommendera er till mina nära och kära(familj o vänner)

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste ensam
Tack emileV403YL

Hej Emil, Tack så mycket för att du valde att bo hos oss och tack för att du tog dig tiden att betygsätta hotellet online. Vi uppskattar det verkligen!
Vi är väldigt glada att du gav oss topp-poäng och att ni har haft det bra hos oss! Jag ska se till att dela dina fina ord med vår underbara personal.
Hoppas vi får se dig hos oss snart igen, välkommen tillbaka!
Med vänliga hälsningar,
Malin Good Morning Västerås