Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vacker kyrkointeriör !”
Omdöme om Vasteras Cathedral

Vasteras Cathedral
Rankad som nr 1 av 26 saker att göra i Västerås
Certificate of Excellence
Information om sevärdheten
Omdömet skrevs 13 februari 2018

Trivsamt att besöka katedralen strax före jul och vi tittade på julkrubban och vackra porträtt uppefter väggarna. Vi fick också fotografera inne i den vackra kyrkan !

Datum för upplevelsen: december 2017
Tack 46erling46
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (173)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

1317 av 173 omdömen

Omdömet skrevs 23 januari 2018 från mobil enhet

Det är lugn o avkopplande atmosfär i Domkyrkan. Tänder ljus för närstående, sitter ner o funderar på livet. Dem har fina gudstjänster, väldigt stämningsfullt fint Jul.

Datum för upplevelsen: december 2017
Tack brittg2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 januari 2018

Innehåller mycket historia och en historisk utställning av nyare datum. 2 olika orgel och fler små kapell. Absolut värd ett besök alla årstider

Datum för upplevelsen: december 2017
Tack wernererichsen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 januari 2018

Vacker, historisk och mäktig domkyrka! Utseendet invändigt är inte som brukligt i flera kyrkor att den är utformad som ett T, kors, vid altaret. En kyrka med högt torn och med mycket historia. Har ett skattkammarrum, som är mycket sevärt och med mycket historia om kyrkan och Västerås med flera fina samlingar. Vid vårt besök fick vi höra kören träna inför en högmässa, mycket vackert, stämningsfullt och mäktigt!

Datum för upplevelsen: januari 2018
Tack Girasolvisit
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 14 december 2017 från mobil enhet

Så mysigt med luciafirandet, bör ses, rekommenderas varmt. Vi såg familjeföreställningen helgen före lucia, tippar att kvällsföreställningen med åldersgräns är snäppet bättre!

Datum för upplevelsen: december 2017
Tack louisenberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Vasteras Cathedral tittade också på

Västerås, Västmanlands län
 
Västerås, Västmanlands län
Västerås, Västmanlands län
 

Besökt Vasteras Cathedral? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt