Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
110 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-10
Travelocity
FindHotel
104 US$
Se erbjudande
Orbitz.com
Expedia.com110 US$
Priceline109 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (77)
Filtrera omdömen
77 resultat
Medlemsbetyg
19
34
20
2
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
19
34
20
2
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 77 omdömen
Omdömet skrevs 23 oktober 2019 från mobil enhet

Helt och läge med 10 min promenad från Centralen. Frukosten hade allt man behövde dock ingen kvalitet och äggröran värmdes underifrån med gasol! Man kände lukten av gasol plus att äggröran tillagades och blev rätt överstekt. Rummen helt ok. Personalen väldigt hjälpsamma och trevliga.

Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste i arbetet
2  Tack Emilia F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2019 från mobil enhet

Mysigt centralt hotell
Trevlig o hjälpsam personal
Bra rum med lite varierande storlek
Det finns flera sviter med 3 rum o kök.

Bra vid konferenser bra vid större familjers boende
Normal frukost
I källaren gratis biljard o bastu.
Rekommenderas

Datum för vistelsen: december 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack Hassegamma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2019 från mobil enhet

Ett mycket trevligt hotell i centrum. Ett mindre hotell med både bra atmosfär och en inkluderande ”hemma” känsla. Hoppas de behåller konceptet. Då blir det en av favoriterna.
Personalen toppen, bra frukost och igår så kom jag på att de har en viss meny till kvällen.
Bastu i källaren en BRA bastu! Fräscht. Kan rekomenderas.
Bokade på Booking.com
Fick väldigt bra pris på 3 nätter
Mvh.
Anders J

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack AndersJ1287
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2019

Fint hotell med luftiga och stora rum. Familjerummen har ett litet pentry med köksutrustning. Fräscha badrum. Frukosten var jättefin och det fanns det man behövde. Nära till centrum och egen parkering. Personalen var trevlig och glad.

Datum för vistelsen: juli 2019
Tack Mysan_x
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2019 från mobil enhet

Rekommenderar starkt detta hotell, ett gemytligt hotell med pensionat känsla. Hotellet ligger mitt i centrum. Enkel men bra frukost i en lugn miljö. Trevlig innegård med stolar o bord. Parkering vid hotellet.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack roberth007s
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen