Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
1 250 kr
Helt återbetalningsbar innan sön 28 apr.
Frukost ingår
Priceline
1 250 kr
Helt återbetalningsbar innan sön 28 apr.
Ingen förskottsbetalning krävs
Go to your Happy Price
Hotels.com
1 250 kr
Helt återbetalningsbar innan sön 28 apr.
Frukost ingår
Ingen förskottsbetalning krävs
Bli belönad med One Key
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Arpita0603
Uppsala, Sverige
Slitet och trist
3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 11 aug. 2023
Vi bokade ett dubbelrum på stadshotellet natten till nationaldagen. Hotellet ser lite pampigt ut med den vackra trappan i foajén men är tyvärr slitet invändigt och skulle behöva renoveras. Helt okej frukost men inget speciellt.
Datum för vistelsen: juni 2023Resetyp: Reste som ett par
3,0 av 5 bubblorStandard
4,0 av 5 bubblorLäge
4,0 av 5 bubblorService
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Booking.com
2 331 kr
  • Hotels.com
    2 331 kr
  • Vio.com
    2 086 kr
  • Expedia.com
    2 590 kr
1.5 km från Elite Stadshotellet Västerås
Kostnadsfritt wifi
Pool
Booking.com
1 140 kr
1 083 kr
  • Priceline
    1 140 kr
  • Expedia.com
    1 083 kr
  • Hotels.com
    1 083 kr
0.5 km från Elite Stadshotellet Västerås
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
995 kr
Helt återbetalningsbar
  • Hotels.com
    995 kr
  • Expedia.com
    995 kr
  • Vio.com
    995 kr
0.4 km från Elite Stadshotellet Västerås
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Strawberry Hotels
1 259 kr
Helt återbetalningsbar
  • Booking.com
    1 171 kr
  • Vio.com
    1 133 kr
  • Priceline
    1 259 kr
0.8 km från Elite Stadshotellet Västerås
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 420 kr
1 321 kr
  • Strawberry Hotels
    1 420 kr
  • Priceline
    1 420 kr
  • Hotels.com
    1 321 kr
0.3 km från Elite Stadshotellet Västerås
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 606 kr
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Priceline
    1 606 kr
  • Scandic Hotels
    1 511 kr
  • Hotels.com
    1 606 kr
1.5 km från Elite Stadshotellet Västerås
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Dining area BW Ta Inn Hotel
Booking.com
1 295 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
  • Priceline
    1 295 kr
  • Hotels.com
    1 295 kr
1.3 km från Elite Stadshotellet Västerås
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Hotel Room
Booking.com
890 kr
801 kr
  • Priceline
    890 kr
  • Expedia.com
    801 kr
  • Hotels.com
    801 kr
2.9 km från Elite Stadshotellet Västerås
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Booking.com
1 045 kr
  • Hotels.com
    993 kr
  • Vio.com
    945 kr
  • Expedia.com
    993 kr
5.0 km från Elite Stadshotellet Västerås
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Huvudentré
Booking.com
1 040 kr
  • Expedia.com
    1 040 kr
  • Agoda.com
    806 kr
  • Hotels.com
    1 040 kr
0.2 km från Elite Stadshotellet Västerås
Kostnadsfritt wifi
Visa fler hotell i Västerås
Omdömen (645)
Filtrera omdömen
645 resultat
Medlemsbetyg
247
249
108
29
12
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
247
249
108
29
12
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 645 omdömen
Omdömet skrevs 7 juli 2023

Alltid lika trevligt att återkomma till detta hotell. Läget är utmärkt. Nära till allt man kan tänka sig.Trevliga rum och trevlig personal. Frukost som har allt du kan tänkas behöva.Lär återkomma fler gånger.

Datum för vistelsen: juli 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack hansj349
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 8 maj 2023

Bra centralt läge i Västerås, byggnaden är väldigt fin och interiören på de allmänna ytorna, känns lyxigt. Hotellrummet var en besvikelse. Bokade deluxe dubbel (rummet innan svit) som även beskrivs som ”elegant inrett”, det var snarare tvärtom. Kalt, helt vitt och opersonligt. Inga tavlor, färginslag på väggar och i övrigt ingen elegant inredning. Badrummet luktade avlopp vid ankomst och var slitet på sina ställen.

Datum för vistelsen: maj 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack evswensson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 20 april 2023

Trevlig personal, bra rum, bra frukost, fin festvåning.Läget vid Stora torget är ju förstås säskilt bra. Nära till gamla staden, nra till restauranger, nära till universitetet. Gratis parkering efte 19 på kvällarna.

Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack johnsorenpettersson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 16 april 2023


GENERELLT - (Augusti)
Trevligt gammalt paradhotell (1916/1966) med centralast möjliga läge, som rekommenderas med något förbehåll. Tyst och lugnt. Fina färger och takhöjd. Golvlampor med fem års dammlager men rent i övrigt. God standardfrukost I gammal sal en trappa upp. Den var fullstor precis som på många andra hotell i kedjan. Bo här för läget och byggnaden.

BEMÖTANDE / BETJÄNING
Tjänstvilligheten kunde variera beroende på vem som stod i receptionen. En lång rad nyhetsrapporter intygar att hotellen har stora problem med att hitta personal. Det märks på många hotell. Avresedagen ringde receptionen och frågade varför jag inte avrest. Tiden jag hade fått var kl 12, vilket också stod i hotellets infopärm. Efter ett snabbt stresspåslag fick jag checka ut kl 12.
Lite intervjuande av personal visade att tiden är kl 11, men bara sommartid, would you believe it! Mer intervjuande avslöjade att Elite aldrig har haft det så tidigare men har infört ändringen denna sommar. Ytterligare intervjuande gav vid handen att motiveringen var att det fanns så många rum i hotellet att städpersonalen måste komma in så tidigt, och köra ut gästerna.

BÄTTRING
Anställ då även detta år så många städpersonal att de fortsätter att räcka till alla rum. Det fanns lika många rum förra året, och de tio åren innan det. Kanske det finns mindre städpersonal. Kanske får de minimilön och automatisk fattigpension och blir därför färre. Eller anställ inte, så får vi för pengarna istället snart kastas ut på gatan redan vid kl 07.30. Återinför kontanter. Det är en nationell säkerhetsfråga. Kontantförbud ger aldrig maxpoäng.

VÄRDE 3
RENLIGHET 2-4
SOVKVALITET 4

Datum för vistelsen: augusti 2022
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack JACK L
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Cem Gurler, General Manager på Elite Stadshotellet Västerås, svarade på det här omdömetSvarade 18 april 2023

Hej,

Tack för dina synpunkter och konstruktiva feedback.

Elite Hotels har haft utcheck kl 11.00 i snart ett år nu. Det är ett centralt beslut som grundar sig i att vi behöver mer tid att förbereda rummen för kommande gäster. Om man vill stanna ytterligare någon timme i rummet brukar vi kunna lösa det för gästens bästa.

Önskar dig en fin dag och varmt välkommen åter!

Med vänlig hälsning

Cem Gürler
Hotelldirektör
Elite Stadshotellet Västerås

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2023 från mobil enhet

Trevlig svit ut mot torget, lite lyhört ut mot gatan. Annars trevligt och mysigt. Passa på att beställa frukosten till rummet och ät i lugn och ro med morgonrocken på.
Ligger bra till om man har barn med sig, på andra sidan torget ligger Olearys med massa roliga aktiviteter för barn(och vuxna).

Datum för vistelsen: februari 2023
Restyp: Reste med familjen
Tack johan_277
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Cem Gurler, General Manager på Elite Stadshotellet Västerås, svarade på det här omdömetSvarade 30 mars 2023

Hej,

Tack för din feedback. Roligt att ni hade en så fin upplevelse av hotellet. Önskar dig varmt välkommen åter!

Med vänlig hälsning

Cem Gürler
Hotelldirektör
Elite Stadshotellet Västerås

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen