De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
Vio.com111 US$
Travelocity111 US$
Trip.com115 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömet skrevs 20 februari 2022 från mobil enhet

Läget är kanon och priset var rimligt i förhållande till andra hotell i närheten, men resten av upplevelsen var inte lika bra. Vi fick ett rum på bottenvåningen som luktade mycket cigarettrök ifrån gatan utanför. Detta påtalades, men vi blev inte erbjudna rabatt eller kompensation. Det var full rusning och trångt på frukostbuffén, personalen hann inte med att fylla på i samma takt som något tog slut. Det fanns inte heller några lediga bord, så vi fick stå och vänta en stund, och det slutade med att vi fick dela bord med ett annat sällskap som krävde att vi skulle vara vaccinerade.

Rumstips: Undvik rum på bottenvåningen
Datum för vistelsen: februari 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack Sooderling
Cem Gurler, General Manager på Elite Stadshotellet Västerås, svarade på det här omdömetSvarade 28 februari 2022

Hej,

Tack för dina synpunkter. Tråkigt att ni fick en sådan negativ upplevelse av frukosten. vi brukar få en hel del positiva kommentarer kring det men den här gången verkar vi inte ha fått till det och för det är jag ledsen. Naturligtvis inte ok att rummet luktade rök. Kontakta gärna mig på cem.gurler@elite.se.

Omdömet skrevs 7 februari 2022 från mobil enhet

Kanske erbjudit oss någon kompensation då värmen ej funkade alls på våran vistelse i rummet. Ringde ner till reception och berättade detta och jag berättade även om det vid utcheckning! Men fick liksom bara : bra att du berättar

I vårat rum funkade inte värmen alls. Det blåste kallt från elementem. Frös hela natten. Tillslut kl 5.30-6.00 fick jag ringa ner till receptionen och berätta om att värmen inte har fungerat på hela natten...
Vi kunde byta rum om vi ville eller få ett värmeelement. Valde värmeelementet då kl var 6 på morgonen och vi skulle ändå checka ut kl 12.
Blev bättre med värmeelementet....men kunde ej somna om och vi skulle ändå äta frukost kl 9.

Sen vid utcheck fick jag knappt någon respons på när jag berättade för andra gången hur kallt vi hade haft det hela natten.
Det enda jag får : bra att du berättar.
Tycker man bör få någon kompensation...
Om jag hade velat bo kallt och betalt för det hade jag bokat ishotellet istället...

Datum för vistelsen: februari 2022
Tack gabriellea781
Cem Gurler, General Manager på Elite Stadshotellet Västerås, svarade på det här omdömetSvarade 15 februari 2022

Hej,

Mycket tråkigt att det var problem med värmen på ditt rum. Det är naturligtvis inte ok. Du kan väl kontakta mig på cem.gurler@elite.se.

Omdömet skrevs 10 januari 2022

Ett besök på Elite är för mig ett säkert kort för en god upplevelse. Gillar speciellt den atmosfär som de historiska fastigheterna utgör, vilket kan ges exempel på i Västerås, Stockholm, Gävle och Sundsvall mfl. Utomordentligt läge i central staden...

Datum för vistelsen: januari 2022
Tack orjef

Hej,

Tack för din fina feedback. Vi är väldigt stolta över den historiska miljön och gör vårt bästa för att ta hand om den.

Omdömet skrevs 20 december 2021

Fantastisk bra och hjälpsam personal. En suverän frukost med bar service och en bra standard på rummen. gjorde att min vistelse vart klara +++++. Besöket på Bishop arms var en höjdare.
Närheten till centrum kan man inte klaga på.

Datum för vistelsen: december 2021
Tack tjoddan

Hej,

Roligt att du tyckte så mycket om hotellet. Önskar dig varmt välkommen åter!

Omdömet skrevs 22 november 2021

Ett väldigt bra hotell som ligger väldigt central och bra. Nära till allt. Trevlig personal som jobbar på hotellet. Kommit att komma tillbaka till hotellet flera gånger. Ett av de bästa hotell i Västerås jag bott på

Datum för vistelsen: november 2021
  • Restyp: Reste med vänner
Tack gnaget91
Cem Gurler, General Manager på Elite Stadshotellet Västerås, svarade på det här omdömetSvarade 24 november 2021

Hej,

Tack för din feedback! Roligt att du tycker så mycket om hotellet. Önskar dig varmt välkommen åter!